MC-tur til Hartzen tur, Maj 2013


Fra Klaus

I forbindelse med alle vores køreture sammen har jeg, når muligheden har været der, fortalt om mine ture til Hartzen. Kristoffer har derfor opfordret mig til at komme med et forslag til fælles tur derned.


Hvornår kører vi og hvor lang tid tager turen?

Afgang fra København (evt. med et opsamlingssted sydpå) tidlig morgen kl 06:00. Ankomst Bad Lautenberg efter 590 km og en sejltur. Hvis vi vælger at køre på motorvej til Hamburg, og derefter på hovedvej tager det ca. 9 - 10 timer, uden stress.


Hvor skal vi bo?

Vi skal bo hos Gregory og Jacquie på Pension Roseneck i Bad Lautenberg.

Pension Roseneck er et rigtigt hyggeligt sted, med gårdhave og garage til MC'er.

Gregory køre selv på KTM og han kender alle de gode veje og deler gerne ud af sin erfaring, måske kan han overtales til at være guide en dag, med ham ved "roret" bliver der kørt frisk til.

Jeg vil anbefale 3 hele køredage i Hartzen, så vi har mulighed for at få prøvet alle de gode veje, heriblandt Kyffhäuser (i Kelbra), som er et attraktivt sted for bikere med de berømte 36 sving på blot 4,5 km strækning.

Derudover skal vi se på dæmninger, her tænker jeg specielt på dæmningen ved Rappbodetalsperre, hvor der også er træfpunkt for MC'ere. Der bliver selvfølgelig også mulighed for at se bindingsværk, slotte og høre klokkespillet i Gosslar.


Hvor mange dage og hvad koster det ca.?

Du skal afsætte 5 dage til turen, 2 dage til transport frem/retur samt 3 køredage

Pris:
4 overnatning incl morgenmad 970,-
Færge retur 700,-

Dertil kommer udgifter til frokost, aftensmad og benzin.

Min erfaring er at frokost (suppe + sodavand) og aftensmad incl 0,5 l øl kan købes for ca. 200 kr så regn med i alt kr 3000,- plus en del benzin.

Tidspunktet f.eks. omkring pinse 16 - 20 maj 2013


Tilmelding / reservation

Da hotellet er meget populær og booket op tidligt, så skal vi have tilmeldinger i december hvis vi skal have chanse der. Vi regner med max 8-10 motorcykler på turen, ellers bliver det svært at holde gruppen rimeligt samlet. Vil du med? Tilmelding hurtigst mulig til Klaus på tel 51221667 eller email til kvk(at)ssi.dk


Hilsen Klaus og Kristoffer