Hvem er vi ?...

triumph-kbh:

Vi er nogle Triumph-rotter i København og Sjælland der kører nogle hyggeture et par ganger hver måned.

Vi bruger så meget tid som muligt til motorcykelaktiviteter, og så lidt tid som muligt til gammeldags klubadministration. Vi bruger ikke penge på medlemsblade, vedtægter eller medlemsafgifter. I stedet for dyr og langsom papir så bruger vi det billige og hurtige internettet. Det er 100% gratis at deltage, der er ingen afgifter. Du kigger bare i kalenderen på vores hjemmeside, finder en aktivitet og møder op. Enklere og hurtigere kan det ikke blive.

Vi ønsker ikke at bruge masser tid på at spise is og drikke kaffe, men vi ønsker bruge meget tid på at køre på vores motorcykler. Det er vel derfor vi har motorcykler, ikke? Og hvis man kan køre sammen med andre så bliver det bare hyggeligere. Det er hele formålet med vores "køre klub".

I køreklubben "Triumph-råtterne" København mener vi at fælles hygge er det vigtigste. Derfor er man lige så velkommen hvis man kører en gammel eller en nyere Triumph. Det er fuldstændig ligegyldigt. Hvis man har nogle venner der kører andet end Triumph så må man gerne invitere dem med til vores turer. Bare man kører på to hjul så er det godt nok. Du skal bare møde op med fuld tank og være klar til en tur. Vi plejer i gennemsnit køre 100 km på en aftenstur, og det tager flere timer da vi også skal have tid til spisepauser og hyggesnak. Du skal reservere hele aftenen og du kommer sent hjem. Vi tilpasser selvfølgelig hastigheden efter den langsommeste cykel, det er ju ikke race. Til det har vi andre aktiviteter.

Nogle i klubben kører Road Racing på klassiske eller på moderne maskiner. Her kan man deltage enten som publikum og supporter eller som hjælper i pit. Man kan hjælpe med tekniske ting som dækskift, tidtagning, holde øje, hente mad eller hvad der måtte blive brug for. Her kan man gå rundt og indånde bensin, olje og brændt gummi og møde andre motortossede mennsker.

Vi ses,
Kristoffer