Sæsonens første Endurance løb 13.5.2006 på Anderstorp.Så blev det endelig tid til årets første løb i den Nordiske Endurance serie 2006. Der var team fra Sverige, Danmark, Norge, Finland og Åland. (Jeg vidste ikke at Åland var et selvstændigt land, men det mener to af teamene.)

Løbet går over 6 timer. Hvert team består af 1 motorcykel og 2-3 kørere. Teamet kan skifte kører når de har lyst, og de må tanke benzin eller reparere cykel som det passer dem. Det team der har kørt flest omgange når de 6 timer er overstået vinder løbet. Det ligner Le Mans, men kun 6 timer i stedet for 24 timer.

Vi kom med to Triumph team. Første gang man ser en Triumph i mange år. (Hvis man ser bort fra vores prøveløb i oktober sidste år.) Vi hade et "A-hold", "Dream Team", eller "de erfarne og hurtige", Hans-Jørgen, Karl og Lars der kører på den nye gule Daytona 675. De kører med #68 i ERF. Så hade vi "B-holdet", "begynderne", eller bare "de gamle, fede og langsomme", Kristoffer, John og Henry der kører den sort-gule Daytona 955 fra 1997. Vi har #67 i ERF.


1), 2) og 3) Olieskifte og andet småt.

Vi hade forbedret forgaffelen, bremser og gashåndtag, men vores Daytona955 skulle starte med den gamle Sprint ST motor på 108 hk. Jeg havde endnu ikke fået fat i en oliekøler, der passer til den nye 149 hk motor. Det er ikke godt, da den her bane har Sveriges længste langside der også kan bruges som landingsbane for flymaskiner. Her skal man have masser af hestekræfter ellers taber man mange sekunder her.


1) Anderstorp motorbane.

Team #67 "Triumph Rats" tog af sted fredag eftermiddag til Anderstorp hvor vi skulle overnatte på banen i bilen. John og jeg pakkede racer cykel, ekstra fælge, værktøj, reservedele, mad, vand, benzin, pit-telt, og andet skrammel og så kørte vi ud og hentede Søren. Søren har kørt med på klubbens torsdagsture siden begyndelsen 2003, han renoverer en Honda CB550 Four 1977 klassiker, og han har god ordensans. Med andre ord, Søren er den perfekte pit-chef for vores #67 team.

Henrik kom i en anden kassevogn, med to af sine venner - John og Mikael - der også ville hjælpe i pit. Der skal noget til at holde overblikket, styre længden af kørepas, holde øje med føreren, give og modtage signal, tanke, og skifte hjul. Jeg vil sige mange tak til Søren, John og Mikael for at holde styr på det hele og hjælpe til i pit og ved tankning. Tusind Tak!


1) & 2) Kristoffer, John, Søren, John, Henry. (Mikael bag kameraet)

Vejrguderne sender en lille regnbyge midt om natten og SMHI har sagt der er risiko for regn om formiddagen, dvs. til tidskvalificeringen, der skal køres kl 9.00-9.45. Vi får sat det manglende regndæk på en forfælg. Så nu har vi to slicks på cyklen plus et sæt slicks-hjul og et set regn-hjul i kassevognen.


1), 2) & 3) Vores pit område.


1) "Pit lane".                         2) Lars pit bike.                      3) Man skal spise & drikke.

Vi står op i god tid omkring kl 7.00, får lidt morgenmad og ordner vores pit-pladser (#67 og #68) med pit-telt, stole, værktøj og småting. Klokken 8.00 er der førermøde, hvor vi får løbsledelsens information om dagens løb. Der er en tidskørsel mellem kl 9.00-9.45 og det er teamets hurtigste tid der gælder. Der var 67 teams tilmeldte, men der kom 72 teams, der skal køre kvalificering. Der er planlagt start for kun 60 teams. Skidt, tænker jeg. Ingen på B-holdets D955 med #67 er nogle fartfantomer. Alle vores gode førere er på A-holdet #68 med den nye D675. Vi skal altså slå den bedste kører fra 10-12 teams. Det bliver svært. Meget svært.

Mange teams har 1-2 kørere med A-licens og mange har kørt eller kører svenske STCC, danske MC600 Challenge, og der er tilmed to kørere der kører Endurance Verdensmesterskab. En af dem ligger nr. 4 i VM i øjeblikket. Der er altså mange, der kører i en helt anden klasse. Nå, men vi skal kun prøve at slå de 10 langsomste teams.

Klokken 9.00 starter tidskørslen og jeg starter med at gå ud og kører i 13-14 minutter. Jeg kommer ind og har lavet omkring 2:02 tider. Jeg tror ikke det er nok. A-holdet #68 med Lars har lavet 1:48-1:50. Mange af de seje laver lave 1:4x tider. Henry tager over og kører ud på banen. Han har aldrig set Anderstorp banen før, og han skal prøve at lære banen at kende før han kan give gas. Han starter med rimligt med 2:12 tider og kommer ned til 2:05 efter 20 minutter.


1) Kristoffer.                              2) Henry.

Her tager vi en hurtig beslutning og vinker Henry ind. John har allerede kørt på banen i sidste uge, så jeg tager cyklen de sidste 7-8 minutter og prøver at forbedre vores kvalifikationstid. Jeg ved at opgaven er nærmest umulig. Men der er allerede nogle teams der har smadret sine cykler ved afkørsler, så det er måske nok hvis jeg slår en 4-5 stykker. Og med lidt held går det måske. Jeg vil ikke pakke sammen før løbet er startet. Det kan være lige meget med cyklen hvis vi ikke starter. Så jeg siger som tyskerne "pokal oder hospital" og kører ud på banen. Prøver at give lidt mere alle steder på banen og finde en god rytme. Hele tiden tænker jeg "Jeg vil ikke hjem. Jeg vil deltage." Klokken 9.45 er det hele over og jeg kører ind til vores pit.

Nu afventer vi tidsresultaterne, og jeg er noget nervøs. Det føles ikke betryggende. Jeg går over til dommerhuset og checker tiderne. Nu kommer de. Vores A-hold: Team Triumph Copenhagen #68 med Lars har lavet 1:49,9 og er sikret en 47'e plads i løbets start.


1), 2) & 3) Lars. (gule kevlar handsker)

Vi, B-holdet Triumph Rats #68, har lykkedes at lave en 1:58,9 tid på den sidste omgang og vi får en 62. plads. Vi er 0,02 sek. efter plads nr. 61 og 0,08 sek. efter plads nr. 60. Nej, nej, sig ikke vi går glip af løbet på grund af 0,08 sekunder! Jeg snakker med løbsledelsen og spørger om vi må starte eller ej. Efter lidt intern diskussion så meddeler de at vi gerne må starte. Woaww!!! Jeg hopper op og ned, og løber rundt og kysser alle i dommerhuset. En pige og 5 mænd. De var alt for chockerede til at gøre modstand.

Super. Jeg løber over til vores pit med tiderne og startlisten og siger at vi er kommet med som det sidste team til løbets start. Der starter altså 62 teams. Vi beslutter at jeg skal starte, da jeg er den eneste der prøvet det før (en gang). På vores A-hold #68, starter Lars. Lidt før klokken 10.30, så åbnes bane udkørseln og vi kommer ud på banen for et sightseeing lap og for at stille op til start. Alle cykler stilles i højre siden af banen, i en skrå i 45-graders vinkel. En hjælper holder cyklen. Alle kørere stiller sig op langs banekanten på banens venstre side. Når flaget går, skal vi så løbe over til cykelen, starte den og komme af sted. Dvs. en klassisk Le Mans start procedure.


1) & 2) Alle venter på start.

Klokken er 10.30 og alle venter. Der sker ikke meget. Jeg kan ikke se noget langt ned i køen. Starteren med flaget står desværre også på venstre siden af banen, så os længst tilbage kan ikke se noget. Tiden går. Pludselig omkring klokken 10.45 begynder alle løbe. Nå, starten er nok gået, så jeg løber også til min cykel. Taktikken er klar. Undgå en eventuel masse-crash i første sving ved at starte til sidst og holde en lille sikkerhedsluge op til de andre. Vi skal alligevel køre i 6 timer og man vinder ikke løbet i det første sving. Desuden, så ved vi, at vi ikke er hurtigst, men må stole på stabile omgange, undgå problemer og aflevere cyklen oprejst og i komplet stand til næste kører.


1) Startopstilling.                                                                                     2) Så er starten gået.

Vi kommer af sted, faktisk uden uheld i første sving. Jeg kører sidst i køen og kan følge nogenlunde med på de første tre omgange. Så slapper jeg lidt af og prøver i stedet at finde en rytme der kan holde resten af dagen. Hvis den rigtige bane rytme findes så kan man køre hurtigt, uden at det er særlig hårdt. Fra listen med alle omgangstider kan jeg se at jeg kørte de fleste omgange omkring 2:00-2:02 tider med en enkelt under de 2 minutter. Hvad med A-holdet #68 ? Jo Lars kørte fine og stabile 1:50 omgange og fulgte godt med i løbet.


1) & 2) Lars på banen.

Jeg syntes det begynde blive hårdt efter 20 minutter, men man kan ikke køre alt for korte pas. Desuden viste jeg at med så mange på banen, var der en del hidsigpropper der helt sikker vil køre af. Hvis en af dem skal hentes så kommer der Safety Car ud og alle skal køre i kø bagved, mens det ryddes op. Havde regnet med at ved en Safety Car, så kan man nå at tanke og skifte kører, mens Safety Car med køen kommer tilbage. Hvis man kan nå ud før den kommer tilbage, så har man fri bane og kan give gas og fange køen igen. På denne måde har man ikke tabt nogen omgange til de andre teams.


1) & 2) Nogen der kørt af banen.

Og jeg kunne se at der allerede var nogle cykler ude i gruset et par steder. Ikke så alvorligt at de skulle samles op. Nå jeg venter lidt mere, og se, der ligger en og roder og masser af dele på banen der skulle ryddes. Gult flag over det hele og snart kommer Safety Car ud. Det tager to omgange før hele køen er samlet, efter Safety Car. Da jeg kører forbi pit, så signalerer jeg mod tanken for de skal vide, at jeg vil komme ind og være klare til tankning. Tankningen foregår i et separat område væk fra pitten, og de skal have tid at løbe derover og gøre sig klar. Jeg venter en omgang, og så kører jeg ind. Fint jeg kan se at de står ved vores tanksted. Jeg standser og åbner tanklåget.


1) Bensin tankning area.              2) John fra team #67 venter på kører.

Vores tankgutter er ikke helt klar, så jeg venter nogle sekunder og så kommer der benzin på. Da det er klart så kører jeg videre fra tankstedet til vores pit-plads, til kørerskift. Næste mand ud, er John. Det er hans første tur på banen i dag. Han får cyklen og kører ud. Vi når det før Safety Car. Super godt. Jeg kan se på omgangstiderne at vi brugte 2:30 minutter på dette stop og det var nok til at at nå ud igen før Safety Car havde fuldført en omgang. Da John er ude på banen så skal Safety Car gerne køre et par omgange mere, så at John kan nå at fange den. Den kører tre omgange mere før banen er klar og John har fanget køen og vores benzin og førerskift var "gratis".


1) Team #68 venter på kører.     2) Team #68 tanker.

Jeg kan se at mange af de mere erfarne Endurance teams gjorde det samme med tankning og kørerskift under Safety Car perioden. Men der var også mange der bare kørte rundt i køen uden pit stop. Vores A-hold Triumph Copenhagen #68 benyttede også muligheden at tanke og skifte fører "gratis". Karl er ude at køre, som anden mand. Det er også hans første tur på banen og han laver stabile 1:59 tider og arbejder sig ned til 1:55 tider. Stærkt!


1) Karl på banen. (mat hjelm)

Da der er fri bane igen så begynder John at finde sit tempo og starter med 2:12 tider men finder også et par 2:07 tider. Flot kørt af vores ældste kører på 64 år. Meget godt synes jeg.


1), 2) & 3) John på banen. (blå visir)

Da en time er gået så ligger A-holdet med Daytona 675 på en 32 plads, og Triumph Rats med gammel D955 ligger på 53 plads.

John kører i 20 minutter og signalerer at han vil ind til et kørerskift. Han plejer at være god til at mærke når han er træt og kommer ind i stedet for at køre af banen. Klokken 11.55 kommer Henry ud på banen. Han starter med 2:05 tider og finder en sikker niveau på 2:03 tider. Han kører et længere kørepas og bliver vinket ind til tankning og kørerskift efter 40 minutter. Godt klaret synes jeg.


1) Henry kører ind i pit til førerskifte.

Cyklen får benzin på og Henry kører over til vores pit-plads til kørerskifte. Det er min tur igen og jeg kører ud på banen. Alle har fået et kørepas og vi kan slappe lidt af til resten af dagen. Jeg finder en rytme med omgange mellem 2:02 og 2:00. Det er med god sikkerhedsmarginal til de to lumske steder på banen. Vores taktik har team chefen slået fast med syv tommer søm "aflever cyklen hel og oprejst til næste mand". Det må man så rette sig efter.


1) & 2) Kristoffer på banen.

Jeg kører mine omgange. Pludselig da jeg kommer ind i "karusellen" lige før pit-indkørslen så ser jeg en voldsom røg kommer fra benzin-depotet. Nej, hvad sker der? Er hele benzinbeholdningen til alle ved at ryge i luften? Jeg kigger igen ved næste forbikørsel. Nå men der skal laves omgange så jeg kører bare videre og efter 4-5 omgange så er røgen væk og de har nok fået styr på det.


1) Benzinområde i ild og pulverslukker.

Bagefter fik jeg fortalt at et af teamene, der skulle tanke fik spildt lidt benzin og der gik ild i cyklen. HJ stod lige i nærheden og tankede sin #68 Daytona 675. Da der gik ild i cyklen, så lukkede føreren visiret, steg af cyklen og hold den i bagenden, mens der kom folk løbende med brandslukkere. De to der havde spildt havde handsker på, der var gået ild i og som de smed på jorden. Imens begyndte folk at sprøjte med deres pulver brandslukkere på de to tankgutter, køreren og cykelen. Efter en lille tid og masser panik, var der kun en masse pulver i benzinområdet, og det så ud som juleaften. Men, heldigvis hade alle klaret sig godt og ilden blev slukket, før den nåede at sprede sig. Puha.

Hos vores A-hold #68 har de skiftet kører, og det er Hans-Jørgen der er ude i øjeblikket. Han kører stærkt, og laver tider mellem 1:52 og 1:54. Efter to timer så er #68 Triumph Copenhagen på 29. plads, og #67 Triumph Rats er på 51. plads.


1), 2) og 3) ) Hans-Jørgen på banen. (blank sort hjelm med Triumph mærkat på siden)

Triumph Rats #67 har regnet ud at D955 cyklen kan køre lidt over en time på en fuld tank, hvis vi kører med fuld skrue. Derfor har pit-chefen Søren bestemt at kørepassene ikke skal være længere en cirka en halv time ad gangen. Klokken 13.12 efter cirka en halv time på cyklen bliver jeg vinket ind til kørerbytte.

Jeg kommer ind og John tager over og kører ud på banen. Efter 25 minutter signalerer John, at han vil ind til kørerskift. Han har kørt omgange mellem 2:07 og 2:14 og han siger at han gav den gas og kom ud over kurbs (kantstenene) et par gange. Han får skæld ud af team-chefen (mig) som siger at der skal køres med marginaler hvis vi vil se målstregen. Da John kommer ind så blev cyklen tanket op og baghjulet blev skiftet til et hjul med nyt slicks dæk. Det tog os 8 minutter. Og Henry er næste mand ud på banen.


1) Kristoffer viler i pit.          2) Karl venter på sin tur.

Hos A-holdet #68 kommer HJ ind til kører og dækskift. De bruger 7 minutter på at skifte bagdæk. Lars kommer ud på banen og laver 1:51-1:52 omgange på hele sit kørepas.

Efter tre timer så er #68 Triumph Copenhagen på 35. plads, og #67 Triumph Rats er på 52. plads. Vores mand ude på banen, Henry, kører 2:02-2:03 omgange. Godt og stabilt. Efter en halv time bliver Henry vinket ind til kørerskift. Henry synes fordækket ser slidt ud og vi skifter forhjul. Vi fjerner bremsekalibrene for at skifte forhjulet. Det tager meget tid, 13 minutter. Og så er det min tur til at komme ud på banen.


1) Kristoffer kører forbi pit-muren.

De der 170-180 hk moderne 1000 kubik maskiner blæser forbi os hele tiden på landingsbanen, der bruges som langside. Alligevel er der nogle få hidsigpropper der prøver at køre forbi og bremse forbi, på mange mærkelige steder. På min første omgang i dette kørepas kommer jeg tilbage ved den korte start/mål langside og lægger mig på banens venstre side en meter fra pit-muren, før indgangen til højre sving. Her kommer en ophidset Suzuki 1000, der synes han lige skal nå at køre forbi mellem mig og muren lige før svinget.

Jeg lægger an til at bremse før højresvinget, og pludselig siger det BANG bagfra ind i min venstre side. Jeg er lige ved at ryge af cyklen til højre. Efter lidt slalom frem og tilbage så opdager jeg til min forbløffelse at jeg stadig sidder på cyklen oprejst. Men... asfalten er ved at tage slut og jeg når ikke tage svinget. Jeg bremser alt hvad jeg kan og lader cyklen rulle ud i katte gruset. Erfaren som jeg er fra mange styrt, lader jeg cyklen komme ned i hastighed, og lige et par meter før den standser og styrter i et af de mange spor fra tidligere styrt, så kaster jeg mig af cyklen. Så bestemmer jeg selv styrtvinkel og kan rulle afslappet med alle beskyttere. Ingen brud på knogler. Hvis man venter til cyklen trækker en ned på den sidste meter, så kan man ikke selv bestemme hvad og hvordan du rammer jorden og risikoen er større.

Jeg kommer op og får slået motoren fra, med den røde knap på styret. Det gør lidt ondt i venstre ben, knæ og arm efter påkørselen, så jeg lægger mig ned og hviler. Også på grund af erfaring mærker jeg at intet er brækket, så jeg hviler og venter på assistance. Da det skete lige foran pit, så kommer nogle fra teamet for se hvordan det gik. Jeg får hurtigt råbt at de skal samle op cyklen og begynde reparationen, så de andre kan køre videre. Noget forbavset gør de som jeg siger.


1) Lidt skrammer på siden.

Ambulance og læge kommer og vil checke mig. Det går lidt tid før de er enige med mig om at det ikke er så slemt, men jeg køres ind til infirmeriet (sygehytten) for et grundig check. Det gør mest ondt i venstre underben og knæ fra stødet, men intet er revnet eller brækket. Når så småt er jeg på vej ud, så kommer der en gut ind på infirmeriet med brækket finger på højre hånd. Det er gutten der kørte ind i mig. "Nå" siger jeg "var der mere end en meter mellem mig og muren?". "Nej det var det nok ikke" svarer han. "Hvad fanden tænker du på? Det er 6 timer du skal køre" siger jeg. "Well, når man lige har adrenalin og det skal går stærkt så oversatser men nogle gange" svarer han. OK, det er godt du har en brækket finger tænker jeg og går ud.

På vej tilbage til pit-området så ser jeg lige vores #67 cykel på vej ud på banen med John på den. Super godt, tænker jeg, så har de fået samlet den, godkendt den og sendt den tilbage ud i løbet. Super godt. Jeg kommer tilbage til vores pit og får snakket med teamet, og siger at alt er ok, ingen problemer. De har tømt cyklen for 7-10 liter grus før den kom på banen igen. Hans-Jørgen siger at han lige stod ved muren og kiggede, da det sagde BANG. Han fik rykket hovedet tilbage og bagefter så han at jeg forsvandt i røg ude i katte gruset. Jeg ser ud som en jordhulemand med al det jord og støv på mig. Så jeg går hen til toiletterne og prøver at vaske det værste jord af ansigt, øjne og hjelm.

Tilbage i vores team pit, så snakker vi lidt og så er det tilbage til "business as usual" med endurance løbet. Hvor meget tid tabte vi, undrer jeg? Et kig på omgangstiderne afslører at teamet fik ud cyklen igen efter 15 minutter. Imponerende,... og heldigt. Vi er stadig med i løbet. John kører omgange mellem 2:09-2:15 hvilket er godt, da han ikke ved hvad der forgår i teamet. I mellemtiden, har A-holdet skiftet kører og det er Karl der er ude på banen, han kører omgange mellem 1:57-1:59.

Efter fire timer så er #68 Triumph Copenhagen oppe på 22. plads, og #67 Triumph Rats er på 52. plads. Efter 20 minutter kommer John ind til kørerskift og jeg tager ud på banen igen. Man skal hurtigt op i sadelen igen. Jeg kører stabile 2:00-2:01 og en enkelt gang dykker jeg ned på en 1:59 omgang.


1) Hans-Jørgen på banen.

Hos A-holdet #68 kommer Karl ind og de skifter til Hans-Jørgen. HJ kommer ud og giver den gas. Nok lidt for meget. Fordi i svinget lige efter start/mål langsiden, kører han for hurtigt. Så hurtigt, at fordækket ikke kan holde fast, men skrider ud. HJ laver en klassisk Max Biaggi styrt med lidt for høj indgangs hastighed i svinget. Hele ekvipagen ryger ud i svinget, i en stor sky af grus og støv. Cyklen ruller rundt på begge sider før den stopper. Alle de monterede crash-beskyttere kommer i brug. HJ prøver at rejse sig, men falder om. Der er nok noget der gør ondt. Ambulancen og lægen kommer og kigger, men mener at HJ er ok. Lars og HJ samler cyklen op og løber med den ind i vores pit. Godt at det skete lige foran pit og ikke i den anden ende af banen, hvor cyklen skal slæbes 2 kilometer tilbage til pit.


1) Skaded cykel tilbage til pit.     2) & 3) Åbne, kigge, rense, samle.

Lars, HJ og Karl får tømt cyklens kåber for katte grus og får cyklen igennem maskinkontrollen og så tager Lars den ud på banen igen. Team #68 har tabt 21 minutter på dette. HJ sidder ned og hviler sig. Han har slået ryggen en smule og det gør ondt, men ellers virker han OK. HJ skifter til civilt tøj og har kørt færdig for i dag. Imens jager Lars ude på banen.


1) Hans-Jørgen.                           2) & 3) Lars på banen. (gule kevlar handsker)

Efter fem timer da der kun er en time tilbage, så er #68 Triumph Copenhagen nede på 43. plads, og #67 Triumph Rats er på 47. plads. Jeg kommer ind efter en halv times kørepas, og John tager cyklen ud på banen. Han var lidt træt for en halv time siden, men gider alligevel. Han afslutter sit sidste kørepas med 2:10-2:12 omgange. Flot John. Og cyklen afleveres i oprejst stand til næste og sidste mand, Henry der skal køre den i mål. Henry kører sikre 2:03-2:05 omgange og kører over målstregen klokken 16.44 mens vi andre jubler. Vi er kommer i mål, og vi er ikke sidst!!! Af 62 startende kommer 54 cykler i mål og her er vi nummer 47. Det ku ikke være bedre. Jeg er helt vild og jubler. De andre ser også glade ud.

Vores A-hold Triumph Copenhagen #68 kører i mål på 40. plads med sin Daytona 675. Banen var ny for HJ og for Karl, og cyklen var ukendt for Karl. Stærkt gået drenge!


1), 2) og 3) "Og så gjorde jeg..." Hygge hos A-holdet efter mål.

Resultat:
Vinder: team #4 "Kiviks Musteri Racing" med 197 omgange med bedste omgang 1:40
40. plads: team #68 "Triumph Copenhagen" med 169 omgange med bedste omgang 1:49
47. plads: team #67 "Triumph Rats" med 150 omgange med bedste omgang 1:59

Vi er meget glade. Så er sæsonen startet. Vi ses til næste løb.

Jeg er allerede urolig for tidskvalificeringen på Falkenberg den 18/6 hvor der er 71 forhånds tilmeldte teams. Der bliver nok et problem med over 75 teams til kvalifikationen. Jeg har fundet en oliekøler til den nye motor. Den er i posten, på sin vej til mig. Håber at få den en gang i næste uge. Jeg planlægger at montere den nye motor før næste løb.... Hvis alt går godt. Falkenberg har dog ikke så lange langsider, så der hjælper det ikke så meget som på Anderstorp. Men bedre bliver det. I Falkenberg har små lette cykler en fordel og de hurtigste 600cc cykler plejer være bedst. Vægten kan vi ikke gøre noget ved på vores D955, men A-holdet med Daytona 675 får en god mulighed at forbedre deres resultat fra Anderstorp. Hvis alle holder sig på hjulene uden nogle styrt.

Triumph Rats #67 med den gamle D955 får en udfordring på Falkenberg. Ingen af os har set banen før, og vi er ikke alt for hurtige i forvejen. Vi må træne lidt mere og håbe på lidt held.

Tak for denne gang. Vi ses i Falkenberg den 18/6. Banen ligger 120 km nord for HH-Ferries i Helsingborg. Det tager 1,5 time, hvis man kører nordpå ad motorvejen mod Göteborg og kører af ved Falkenberg. Det er ikke så langt hvis man vil komme og kigge.

Det er ikke sikkert vi har mere end en pit-hjælper til Falkenberg-løbet. Hvis der en nogen i klubben med ordenssans der kan holde styr på tidsskemaet og tankning, så hører vi gerne fra dem. Send mig en e-mail til triumph-kbh [snabel-a] mail.dk

vi ses,
Kristoffer
Hjemme i garagen dagen efter løbet bliver den fine Daytona 675 inspiceret for skader efter Hans-Jørgen’s styrt. Her er nogle billeder som Lars har taget. Det ser ud som de forskellige crash beskytter har virket fint.


1) Venstre side.                       2) Gråt dækselbeskytter i glasfiber.     3) Ridset svingarm.


1) Højre side.                       2) Hjemmelaved alubeskytter virker godt.     3) Katte grus ved batteriet.


1) & 2) Nye beskyttere mod HJ.