Bakkens åbning 25.03.2010.


Efter en lang og kold vinter, så var vejret pludslig blevet bedre og temperaturen var tit over 10 grader ugen op til Bakkens åbning. Når det så også blev lovet sol og 13-14 grader på selve dagen så ku vi se frem til mange deltagere til årets bakke åbning.

John hade alt for meget at lave i værkstedet så han ku ikke nå hjem og hive sin MC ud af vinterhi. Jeg gik ned til garaget og min startede ved første forsøg. Super. Så sku jeg med til Nørrebrogade og hilse på venner jeg ikke hade set i et halvt år.

Allerede kl 17 var der fuldt i starten af Nørrebrogade. Og der kom fler til hele tiden. Det var dejligt at se alle kendte ansigten, hilse, sludre lidt og nyde forårssolen. Elgiganten hade lagerrensning og gav gratis pølser og en øl til en tier. Ikke så tosset.

Ikke alle hade nået at starte op sine MC'er efter den lange kolde vinter, men i det gode vejr så var der alligevel rigtig mange MC af alle slags som man ku gå rundt og kikke på.

Klokken 19 så var det dags at starte op kolonnen, og politiet hade lukket af alle gadekryds så kortegen kunne komme forbi og til Bakken hurtigst mulig. Jeg fandt Rocket-Jørgen blandt alle cykler og vi kørte sammen gennem Nørrebo og op langs Strandvejen. Ved Bellevue så drejede vi af ved Statoil tanken og så ku vi stå og hygge med en kaffe mens motorcykel kortegen kørte forbi. Flot var det.

Så er sæsonen startet, og vi ses derude på vejene.
Kristoffer