En tur på Strandvejen 14.04.2010.


Så var det tid til sæsonens første rigtige tur. Der hade været sol nogle dage, men med kold vind. Idag var det sol og næsten ingen vind, så det føltes rigtog forårslunt.

Det sku blive spændende hvem der ville komme til årest første tur. Jeg var i god tid og hade tilmed tid til at tanke motorcyklen op i ro. Når jeg kom til mødestedet ved kiosken i parken, så ku jeg se at der allerede var en del motorcykler. Få se nu hvem det var.

Der var Mogens "stifinder" med sin gamle grønne Tiger... Ups... nej det var ikke Tiger fra -65 idag. Mogens hade fået problem med foden og han kunne ikke rigtig kickstarte sin motorcykel. Derfor hade vores racing pitchef Søren lånt ham en af sine lyseblå Honda. Så Mogens var på en Honda CB 550 -77 med elstart. :-)

Søren kom på sin CBX 550 -84 der også er lyseblå. Så hade vi Jesper på en mørkeblå Sprint ST -09, Tom på en Legend -99, Klaus på en hvid Street Triple 675 -08, Flemming på en sort Kawa ZZR1400 -08, og Ib på en sort Daytona 955 -03.

Så var der Steen på en blå Thruxton -06, Jan på en blå TT600 -02 og Karl på en flot sølvfarvet Norton 750 Featherbed -67. Meget flot cykel der også var helt nyrenoveret. Så hade vi John på en grøn Speed Triple -98, og mig selv på den sort-gule Speed Triple -01.

Det var dejligt at se alle gamle venner efter en lang vinterpause. Alle smilede, snakkede, og var helt klare til dagens tur.

Et par minutter over kl 18 så tog vi afsted fra parken og nordpå Østerbrogade gennem Hellerup ved gamle Tuborg, op gennem Charlottenlund og den første udsigt over vand ved Skovshoved havn. Det var en skøn tur nordpå Strandvejen. Der var ingen kold vind, masser af sol og en del andre motorcyklister vi ku hilse ad langd ruten.

Ved Rungsted stoppede vi for at tanke. Det var vist John der efter den lange vinterpause hade glemt hvordan turerne forgår og hade glamt at tanke.

Efter en lille pause så forsate vi norpå Kystevejen. Dejlig sol, og stille og rolig kørsel med tid at nyde udsigten over Øresund. Karls Norton fik lidt problem. Det viste sig at det var tændrøren der sku skiftes og så var den glad igen.

Når vi ankom til Helsingør så fandt vi grillen ved busterminalen, og lavede bestilling. De var godt med spisepause hvor vi kunne snakke videre om hvad der var sket i vinterns løb, og hvad vi nu så frem til.

Efter sipsepausen så var det stadig godt lys og sol, så vi besluttede at forlænge turen. Vi tog videre til Hillerød og derfra de fine snoede veje sydpå gennem Lillerød og gennem skoven ved Slutterup ned til vores kendte tankstation ved motorvejen ved Isterød/Hørsholm.

På tanken ku vi får varm kaffe og kage. Der var stadig lyst, men begyndte at blive mørkt nu.

Efter dagens sidste kaffe og mc-snak så skildes vi ad og kørte hver hjem til sig. Det var en god start på sæsonen.

Tak for denne dag. Vi ses næste gang.
Kristoffer