Gilleleje tur 07.07.2010
Denne onsdag var rigtig varm efter flere dages hedebølge. Jeg drejde ind på tanken for at se hvem der trodsede varmen og hade mødt op til dagen tur.

Der var Mogens på den blå SZR 660 -97, Søren på den blå CBX 550 -84, Poul på den sorte Virago 750 -94, Steen på en blå Thruxton -05, Klaus på en hvid Street Triple -08 og Sergej på den rød-hvide R1 -01. Sergej hade også taget med sig nogle venner: Ole på en sort Suzuki 650 Bandit -07, Henry på en grøn Kawasaki Z750 -09 og Morten på en blå BMW K1200S -05. Velkommen boys!

Så var der Karl på den hvide Norton Commando 750 -71, og en af Ullas venner Anne på en rød Moto Guzzi 750 Brevia -03. Velkommen Anne! Og så var der mig og Ulla på den sort-gule Speed Triple -01.

Dagens tur ville gå til Gilleleje og lidt over klokken 18:30 så tog vi afsted. Op til Isterødvejens første rondel, til venstre og til højre ind på vejen forbi Slutterup og skoven ud til Kongevejen.

Fra Kongevejn drejde vi venstre gennem Lillerød og Ny Hammersholt, videre forbi Hillerød og ud til Isterødvejen igen. Her drejede vi af og gennem Gribskov videre nordpå Helsingevej.

Så drejede vi ind på Ny Mårumvej, forbi Græstyed og Pårup til Gilleleje.

I Gilleleje tog vi ned på havnen for dagens pause med lidt mad og drikke. Vejret, havnemiljøet og snakken var rigtig god denne dag.

Efter noget godt i maven og en del snak så sku vi fortsætte turen. Vi tog ned til kystvejen mod Dronningmølle hvor vi drejede sydpå forbi Villingerød og Esrum ned til Esrum Sø on ned lang østsiden forbi Jonstrup og Fredensborg.

Så tog vi en bid langs hovodvejen mod Hillerø.d, men drejede sydpå gennem Karlebo Overdrev, Karlebo og Avderød.

Fra Avderød ud på hovedvejen mod Kokkedal og sydpå til Hørsholm og tilbage på tanken ved Istrødvejen. Her ku vi får kaffe, vand og lidt snak om dagens tur. Der var mange smil og stor enighed om en god tur.

Efter en del dækspark, snak og smil så var det dags at tage hjem igen.


Tak for idag. Vi ses næste gang.
Kristoffer


Forneden Sørens GPS-log over turen...
Distance: 86 km
Duration: 2 tim 25 min
Moving time: 1 tim 33 min.
Max speed: 94 km/h