Roskilde Fjord tur 21.07.2010
Mandag kunne jeg se der var stadig rigtig varmt vejr med meget sol i denne uge, så jeg flyttede turen fra 28/7 til denne onsdag 21/7. Hvis man ikke kikker i kalenderen på hjemmesiden en gang emellem så kan man gå glip af ændringer. De gamle ved det, men måske ikke alle de nye.

Jeg drejede ind på mødestedet på tanken og kikkede hvem der hade opdaget dagens tur. Der var Søren på den blå CBX550 -84, Peter på den røde America -05, Bjørn på den orange Thunderbird Sport -03, Karl på den hvide Commando 750 -73, John på den grønne Speed Triple -98, og mig selv på den sort/gule Speed Triple -01. Mogens hade ringet og sagt at hans gigt plagede ham for meget i disse dage så han ku ikke tage med.

Efter lidt snak og lidt vand i dagens varme vejr så tog vi afsted på turen. Vi kørte til Værløse hvor vi drejede nordpå forbi Ganløse, Slagslunde og Sundbylille til Frederikssund.

I Frederikssund tog vi broen over til den anden side og drejede sydpå og ind på den fine Margherita-ruten sydpå forbi Gerlev, Tørslev, Skuldelev, Sønderby, Skibby, Gershøj og ned til Kornerup, Kattinge og forby Skt.Hans ind til Roskilde.

I Roskilde var der alt for mange mensker på havnen, så vi stoppede på grillbaren ved rondellen. Her ku man stadig få nogle at byens bedste pita, med friskbagte pitabrød, god kebabkød og dressing. Der røg ned en del vand også i sommervarmen.

Pludslig kom Lars forbi, en af Johns kunder med en flot gammel Norton. Den blev forevist og beundret. De både ser godt ud og lyder endnu bedre de gamle maskiner. Så fik vi også lejlighed at snakke lidt øl, da Lars arbejder på GourmetBryggeriet.

Efter spise og snakkepausen så tog vi de sidste, men også de bedste snoede veje tilbage til Ballerup. Forbi Store Valby, Hvedstrup, Østrup, Smørumovre og tilbage på tanken i Ballerup hvor vi ku få kaffe og dagens sidste snak.


Tak for idag. Vi ses næste gang.
Kristoffer


Forneden Sørens GPS-log over turen...