Arresø rundt 25.08.2010
Igen hade det regnet en del og om søndagen så truede DMI med regn til onsdagsturen. OK, da var jeg nødt at stole på Umflozi KWa-Zulu-Natal anti-regn dansen. Den har virket før så det var bare at komme igang.

Om onsdagen så vejret pludslig fint ud. Så hjælper den hemmelige dans. Fint, jeg kører ud til mødestedet på tanken i Ballerup nysgærrig på hvem der ville dukke op til dagens tur.

Jeg ku se Mogens stifinder på en blå Honda CB550 -77, og Søren på en lige blå CBX550 -84. Så ku jeg se Peter på en sølv America -06, Jan på en sort BMW R1100GS -00, Klaus på en hvid Street Triple -08, Sergej på en rød-hvid Yamaha R1 -02, Tom på en rød Triumph Legend -99, Ole på en sort Suzuki Bandit 650 -07, John på en grøn Speed Triple -98, Karl på en hvid Norton Commando 750 -71, og mig selv på en sort-gul Speed Triple -01.

Vi besluttede at tage Arresø turen. Så vi kørte mod værløse og drejede nordpå til Ganløse, Slagslunde og Slangerup. Ved Gørløse drejede til venstre og videre til Lille Havelse, Ølsted og op til Frederiksværk.

Efter Frederiksværk drejede vi nordpå langs Arresø og ind i skoven og grillen ved Helsingevej. Men.... ups, den var lukked. Der lå en skilt med åbningstid frem til kl 20:00 men der var slukket og lukket når vi standsede kl 19:40. Ok, så var vi nødt at køre videre og finde en anden grill.

Ok, vider til Ramløse hvor vi drejer sydpå langs Arresø østre side. Meget flotte bakker med udsigt over søen, landskabet og solnedgangen. Vi begynte blive ret så sultne så vi skyndte os ned til Hillerød og Skovgrillen på Fredensborgvej.

Skovgrillen har nogle rigtig gode burgere. Og andre ting. Pausen var tiltrængt. Lang tid i sadeln og mavene knurrede.

Efter nogen mad så ku turen fortsætte. Ned til Karlebo, Hørsholm og til tanken med Hørsholm og motorvejen.

Det begyndte at blive mørkt. Det hade været en rigtig god tur idag, og lidt varm kaffe og hyggesnak var den perfekte afslutning på turen.


Tak for idag. Vi ses næste gang.
Kristoffer


Her er Sørens GPS-log over turen...