Kulhuse tur 01.09.2010
Der var igen lidt DMI tvivl ved vejret men det sku nok blive fixe sig til vi sku køre. Og meget rigtig så blev det en flot dag med sol og lunt i luften.

På mødespladsen, tanken i Ballerup, ku jeg se følgende deltager der var mødt op. Poul på en mørkegrøn Triumph Trophy 1200 -95, Jesper på en blå Sprint ST -09, Klaus på en hvis Street Triple -08, Freddy på en sort America -07, Karl på en Noron Commando 750 -71, Søren på en blå Honda CBX550 -84, Mogens stifinder på enCB550 -77, John på en grøn Speed triple -98, Kris på en sort-gul Speed Triple -01, Poul på en Virago 750 -94, Peter på en sølv Triumph America -06, Jan på en sort BMW R1100GS -00, og Sergej på en Yamaha R1 -02.

Godt fremmøde og en dejlig solig dag til vores tur. Vi startede mod at tage til Værløse hvis vi drejede nordpå og de kendte småveje op til Frederikssund, hvor vi to broen over til den anden side og igen nordpå op til færgelejret.

Vi signalerede til færgen og den kom over for at hente os. På vej over til den anden side gav kaptajnen en extra snurre-tur midt i strømmen som en hilsen til de gæstende motorcykler. På overfarten var det tid til både snak og nydelse af udsigten over fjorden.

På den anden side kørete vi fra borde og ind til Hundested by, hvor der stadig var så lunt at vi besluttede at sidde udendørs og spise.

Efter spisning og lidt snak, så tog vi videre på turen. op nordpå til kysten og videre østpå via Asserbo til Arresø og den smukke ven sydpå langs Arresø, og videre på de fine småveje med flot udsigt over landskabet.

I Hørsholm afsluttede vi dagens tur på tanken. Her ku man få varm kaffe og dagens sidste røverhistorier.

Klokken sent så var det dags at tage hjemad igen.

Tak for idag. Vi ses næste gang.
Kristoffer


Her er Sørens GPS-log over turen...