Roskilde Fjord tur 22.09.2010
Igen gav den sydafrikanske anti-regndans pote og der var godt vejr til dagens tur. Jeg drejer in til mødestedet på tanken i Ballerup. Fylder op med benzin og ser at der er godt fremmøde til dagens tur.

Vi har Mogens stifionder på den blå Yamaha SZR660 -96, Søren på den blå Honda CBX550 -84, John på den grønne Triumph Speed Triple -98, Karl på den sølv Norton 750 -67, og to nye deltagere, Heini på en rød Honda CBR1000F -91 og Henrik på en sølv BMW 1200GT touringmaskine fra -04. Velkommen til Heini og Henrik!!!

Så var der Steen på en blå Triumph Thruxton -06, Jan på en blå Triumph TT600 -02, Klaus på en hvid triumph Street Triple -08, Poul på en Virago 750 -94, Peter på en rød America -05, Sergej på en rød Yamaha R1 -02, Jesper på en mørkeblå Triumph Sprint ST -08, Poul på en mørkegrøn Triumph Trophy 1200 -95, Peter på en sølv America -06, og mig selv på den sort-gule Speed Triple -01.

Efter lidt gensynssnak, velkommen til de nye så sku vi udnytte det gode vejr så vi tog afsted på dagens tur norpå nogle småveje mod Frederikssund og broen over til den anden side af fjorden.

På den aden side broen ved Frederikssund så drejde vi sydpå ind på fine Marueriteveje hvor vi kunne nyde det danske landskab. Lidt lengere nede så overtog Peter (sølv America) føringen og tog os med på nogle nye småvejen. Det var vist Peters baglomme der her. Vejene var rigtig fine og vi nød de for os nye veje.

Fremme i Roskilde så standsede vi ved Viking Grillen lidt før havnen. Her har de friskbagt pitabrød og andre ting til at spise. De har også plads med bord og stole både udendørs og indendørs. Bedre grillmad og hurtigere servering end på havnen. Her fik vi også lejlighed til en af turens vigtigste afdelinger: dækspark, hyggesnak og almindelige røgter.

Det er allerede den årstid hvor det begynder at blive mørkt tidligt. Så når vi hade spist og sku videre på turen var det allerede ved at blive mørkt. Vejene var gode alligevel, og når vi drejede ind på turens endestation, tilbage på tanken i Ballerup, så var den varme kaffe klar.

Når vi hade fået kaffe og blevet varme igen, så takkede vi for dagens tur og tog hjem igen.

Tak for idag. Vi ses næste gang.
Kristoffer


Her er Sørens GPS-log over turen...