Arresø tur 08.10.2010
Rapport med GPS log og Video nederst i teksten....

Nu blev det oktober, men traditionen tro så sku vi lige nå en tur til før vi giver op infor vinteren. Der hade regnet dagen før og om formiddagen. Der var også meget grå himmel når vi stod på tanken før afgang, og Tom spurgte "Har du set himlen? Er du sikker vi ikke får regn?". Selvfølgelig hade jeg set himlen, og jeg hade lavet den sydafrikanske anti-regn-dans fra min betroede medicinmand i KwaZulu-Natal provinsen lidt nord for Durban på den sydafrikanske østkyst. Så jeg svarede: "Tom, tag det rolig. Jeg garanterer, det regner ikke i aften uanset hvor gå skyer der er nu."

Nå hvem var mødt op til sæsonens sidste tur? Jeg hade allerede fået 2 meldinger med afbud, de hade planlagt med den sedvanlige onsdag og kunne ikke denne fredag. De var nok ikke de eneste. Men alligevel så ku jeg se følgende deltagere på tanken: Mogens "stifinder" på den blå Yamaha SZR660 -96, Søren på den blå Honda CBX550 -84 (med en mini video kamera på hjelmen til en prøve). Så var der Tom på den røde Triumph Legend -00, John på en Honda Dominator 650 -98 der sku testes efter reparationer, Klaus på den hvide Triumph Street Triple -08, Jan på den blå Triumph TT600 -02, Poul på en Virago 750 -94, og mig selv på den sort-gule Speed Triple -01.

Vi tog afsted på dagens tur til Vanløse og nordpå småveje til Frederiksværk og videre op langs Arresø til grillen vid skovvejen.

Vi hade ringet til grillen i forvejen, og der var lækre flæskesteg, pølser og burgere vi ku vælge mellem. Tid til mc snak og andet snak. Den nye ejer til Grillen var helt vild og kom ud og tog billeder på os sammen med cyklerne til sin egen scrap bog og reklame.

Så begyndte det at blive mørkere og vi tog videre på turen. Op forbi Ramløse og drejede sydpå forbi golfklubben og ned langs Arresøs østside hvor der er bakkede og snoede veje med rigtig flot udsigt.

Vi afsluttede turen på tanken i Hørsholm. Det hade blevet koldt men det hade været helt tørt og tilmed flot og klart vejr. På tanken ku vi få noget varmt kaffe, og snakke lidt mere om årets mc sæson som nu var slut. Vi ønskede god vinter på på gensyn. Der kommer nok en ny tur-kalender i januar. Hvis noget får en god ide om vinteraktivitet så smider jeg den op på hjemmesiden.


Tak for i dag, og tak for i år.
KristofferHer er Sørens GPS-log over turen...