Skåne raid 01.05.2013


Efter en lang vinter, salt og regn, så var det endelig tid til årets første mc tur. Vi valgte at tage en tur over til Skåne og komme med Hinckley Skåne klubbens tur.

Vi samledes på tankstationen ved Kastrup lufthavn kl 9. Hvem var med? Vi hade Tom på en rød Legend -00, Jan på en blå TT600 -02, Mogens på en sort Bonneville -08 (rød hjelm), Niels på en sort Bonneville -10 (med alu hjul og gul hjelm), Klaus på en hvid Street Triple -08, John på en grøn Speed Triple -98, mig selv (Kristoffer) på en sort-gul Speed Triple -01, og "special guest" Björn der var på besøg i København og stadig humpede på venstre ben fra hans uheld ved senior løbet på Manx Grand Prix på Isle of Man sidst i august sidste år.

Björn hade ikke kørt en meter siden uheldet sidtse år. Jeg fik lokket Björn med, men vi sku bruge en motorcykel og lidt tøj. Tøj var inget problem da jeg har ekstra set, og mon ikke vi ku lokke Søren at låne sin fine Honda CBX 550 -84 ud. Så var det rigtig nostalgi med en Honda 4-cylinder og 16 ventiler, med dejlig dyb lyd på lave og middel omdrejninger. Lige som når man var ung. :-)
Men... det var ved at gå galt når han sku have støvler på. Av, av. Foden gør ont og får ikke rigtig plads i støvlen. Men så fandt vi nogle oversize støvler i størrelse 44 som var bløde nok at komme i for Björns 41 fødder. Så kom vi afsted til Kastrup alligevel. Høj sol og godt vejr. Det bliver en super tur.

Vi tog afsted et kvarter over kl 9 og samledes lige ved betaling anlægget, før vi kørte videre til Lund til samlingspladsen. Her mødte vi de svenske deltagerne. Jeg tror ikke jeg fik navne på dem allesammen, men de fleste.

Der var Lennart på en gul Tiger 1050 -07, Ulf på en sort Thruxton -11 "Arrow edition", Mattias på en rød Speed Triple -04, Acke på en Tiger Explorer -12 og Britt-Louise på en rød Tiger 800 XC -10. Så har vi Rolf også på en Tiger 800 XC -11, Magnus & Solveig på en grå Tiger 955 -03, Jonas på en grå Tiger Explorer -13, Jan & Ingela på en sort Tiger 955 -01, Leif på en sort Bonneville -04, Lars på en sort/rød Bonneville -06, Thomas på en hvid Speed Triple -06, Bo på en sort "Nr 1" Thruxton -04, Peter på en gul Thunderbird -99, og... Hans & Monika på en sort Thruxton -06. (I må gerne maile mig de navne jeg har glemt.)

Vi var 24+ motorcykler der startede turen fra Lund og kørte de små veje i retning nord-øst. Der var mange cykler og mange foto muligheder. Jeg kom hjem med 500+ billeder, men har valgt at kun vise 170 af dem...
(Der kommer også en video senere.)

Efter knap en time på de fine små veje, så drejede vi ind til en lille pause. Hvile numsen, drikke lidt, tise lidt, og snakke en del. Fedt.

Så tog vi videre på turen, igen mod nord-øst på flere små veje. Flot.

Når vi kom til Hässleholm så var det tid til en pause og tanke cyklerne op.

Efter optankning så tog vi ned til en sø lige udenfor byen, hvor vi tog frokostpause (lunch). Fedt at flade ud på stranden, få lidt sol, noget at spise, lidt kaffe, og snakke mc. Ikke dårligt.

Efter en god frokost pause så tog vi videre. Denne gang på flere dejlige veje,... nok i retning sydvest tilbage i retning Lund. Vejene var gode og snoede, og lige til at nyde. :-)

Så var der igen tid til en pause. Skønt med pauser, så bliver man ikke træt i numsen. .-)

Og så tager vi videre og nyder flere gode veje...

Wow. Så var dagens tur slut. Det har været en super god tur. Masser af godt vejr, masser af sol, masser af gode veje, masser af hygge, og masser af smil.


Tak for idag, vi ses næste gang.
Kristoffer