Roskilde Fjord raid 29.05.2013


Det hade regnet tidligere på dagen, men med hjælp at lidt Natal-Kwa-Zulu anti regn dans så tørrede det op og blev godt vejr til vores Roskilde Fjord tur. Jeg kørte i god tid til Ballerup og fangede Mogens på vejen. Hvem ellers var med idag?

Der var Mogens på den sorte Bonneville -08, Jesper på den mørkeblå Sprint ST -08, Tom på en Legend -00, Annette på en Suzuki Savage 650 -91, Steen på en blå Thruxton -06, Richard på en rød-hvid Scrambler -07, Klaus på en hvid Street Triple -08, Mads-Peter på en grøn-sølv Bonneville -01, Jan på en blå TT600 -02, Carsten på en rød Yamaha XJ900 -83, og Lars på en rød CBR600F -01. Lars er ny, velkommen Lars! Så var der Karl på en gul Daytona 955 -98 og mig selv på en sort-gul Speed Triple -01.

Klokken halv syv startede vi turen fra Ballerup. Vi kørte mod Værløse hvor vi drejede nordpå mang edejlige små veje og kom op forbi Ølstykke og mod Frederikssund.

I Frederikssund kørte vo over broen til vestsiden af Roskilde Fjord. Her drejede vi sydpå og flere fine små veje ned til Sønderby, Skibby og Lyndby på vej til Roskilde.

I Roskilde standsede ved Viking Grill lige før havnen. Vi trøngte til en pause. Mange var tørstige, en del var sultne, og nogle sku hvile numsen. Vi fik noget at drikke og spise, og en masse dækspark og hyggesnak. Ikke så tosset at køre en tur med vennerne.

Efter en god pause så køret vi videre fra Roskilde og endnu flere rigtig gode små veje forbi Lille Valby, Gundsølille og Smørumovre på vej tilbage til Ballerup.

På vejen kørte vi ind i en filminspelning. De var ved at indspille materiale til en reklamefilm for den nye Volvo V60. Filmfilken smilede og vinkede. Vores tohjulede maskiner var alligevel mere interessante end den nye blikkasse.

Tilbage i Ballerup standsede vi på Shell tanken for at smile og snakke om dagens tur. Turen idag var virkelig god og der var mange smil. Lidt kaffe og andet var der ogsp tid til før vi hver især tog videre hjemad.


Tak for idag, vi ses næste gang.
Kristoffer