Lynæs raid 05.06.2013


Flot dag med masser af sol og varme. Og vi hade planlagt tur til Lynæs og rundt om Arresø. Der var ikke brug for anti-regn dans, kun for tøj der ikke var alt for varmt. Ville blive spændende at se hvem der ville med ud at køre i det varme vejr.

På mødestedet på tanken ku jeg se Niles på en matsort Thunderbird Adventurer -97, Mogens på en sort Bonneville -08 (med rød hjelm), Klaus på en hvid Street Triple -08, Tom på en rød Thunderbird Legend -00, Søren på en blå CBX 550 -84, John på en grøn Speed Triple -98, Peter på en sølv America -06, Steen og Birgitte på en blå-grå Thunderbird 1700 -10. Og... den Thinderbird er simplethen den mest velvaskede, polerede og rene motorcykel jeg har set længe. Nok både renere og pænere end en helt ny fra fabriken, eller en nypudsted mc på en mc-udstilling. Godt gået Steen, og godt at se en entusiast der sætter pris på sin mc.

Med der var flere deltagere. Jan på en blå TT600 -02, Niels på en sort Bonneville -10 (med gul hjelm) og mig på en sort-gul Speed Triple -01.

Vi tog afsted fra Ballerup mod Værløse, og drejde nordpå mange finde små veje via Ganløse og op til Frederikssund.

I Frederikssund kørte vi over broen og drejede nordpå til Kulhuse, og en lille pause på havnen for at vente på færgen.

Færgen tog os over til Sølager, og her ver det kun en kort tur til Lynæs og videre ind Hundested downtown og den flotteste pizzaria i byen. Her ku vi få fantastiske pizza, burgere og pitabrød. Alt kunne nydes ude i solen. Dansk sommer er ikke så tosset enda.

Efter en god spisepause med meget hyggesnak, så forstatte vi turen nordpå op til kysten ved Kirkhavn og Tollerup for at komme til Ramløse hvor vi drejde sypå ned langs Arresøs østside. Her er der rigtig flotte veje.

Vi kørte på mange fine små veje fra Arresø forbi Annisse, Gadevang og Karlebo for at slutte på tanken ved Hørsholm og Isterødvejen. Hold da ferie hvilken god tur vi hade idag. Med godt selskab og gode smil. Det kan ikke blive bedre.


Tak for idag, vi ses næste gang.
Kristoffer


GPS-log over turen...