Gilleleje raid 12.06.2013


Da den danske sommer pludslig diskede op med mange gode sol-dage så var vi nødt at lave en ekstra tur. Den kom på kalenderen med kun 3 dagers varsel. Det ville blive spændende at se hvem der kikker i kalenderen tit nok, og hvor mange der var fri for andre aftaler og ku komme med ud at køre motorcykel med drengerne.

Jeg kører ind på tanken i Hørsholm og kan se Tom på en rød Legend -00, Klaus på en hvid Street Triple -08, Steen på en blå Thruxton -06, Søren på en blå CBX 550 -84, Mogens på en sort Bonneville -08, Karl på en gul Daytona 955 -98, Jan på en blå TT600 -02 og Carsten på en rød XJ900 -83. Så kommer også Frank på en KTM 625 smc -05, og Keld på en blå Thruxton -06. Der er også mig selv på en sort-gul Speed Triple -01.

Super. Så tager vi afsted nordpå forbi Slutterup og gennem skoven til Lillerød og videre forbi Ny Hammersholt. Forbi Hillerød, Græsted og op til Gilleleje.

Fremme i Gilleleje så stoppede vi på havnen for en spise- og snakkepause. Der var alt for dyre fiskefileter og normale burgere, men det hele smagte godt med sol og godt selskab. Dansk sommer er ikke så tosset enda.

Efter spisepause så gik turen videre fra Gilleleje og østpå til Munkerup hvor vi drejede sydpå en lækker lille vej ned til Esrum Sø. Langs søens østside ned til Fredensborg og Sørup hvorefter der igen kom en lille fin og snoet vej forbi Karlebo. Der fik jeg igen et par gode "kunsteriske" billeder på nogle af deltagerne. :-)

I Hørsholm sluttede vi turen på tanken ved Isterdvejen. Her var der tid til at få kaffe og at snakke om turen. Det var en fantastisk tur idag, med masser af godt vejr og lun aftentemperatur. Det hele blev ikke ringere med godt selskab. Tak for turen drenge.


Tak for idag, vi ses næste gang.
Kristoffer


GPS-log over turen...