Arresø rundt 03.07.2013


Den danske sommer er i fuld gang og dagen hvor vi sku på turen rundt Arresø bød på mere sol og varme. Dejligt. Jeg var spændt hvem der trodsede varmen, familiepligter og grill i haven, men ville med på motorcykeltur idag. På mødespladsen, tankstationen i Ballerup, såg jeg Mogens "stifinder" på sin sorte Bonneville -08, John på en rød/sølv Bonneville -01, Jan på en blå TT600 -02, Carsten på en rød XJ900 -83, Mads på en grøn/sølv Bonneville -01, og Gert på en sort Tiger 800 -13. Gert er ny. Velkommen Gert! Så var der Søren CBX550 -84 og mig selv på den sort/gule Speed Triple -01.

Lige når vi tog afsted så blev vi fangede af to ektra deltagere. Lars og Tina på en lila Adventurer -97. Velkommen Lars og Tina! Med lidt flere deltagere så gik turen fra Ballerup til Værløse og nordpå mange fine små veje mod Frederiksværk.

I Frederiksværk tog vi nordpå til grillen i skoven og en pause. Lidt at spise og tid til at snakke.

Efter spisepausen så fortsatte vi turen østpå til Ramløse og drejede ned sydpå langs Arresøs østside hvor der er mange gode små veje. Derfra videre sydpå via Karlebo til Hørsholm.

I Hørsholm afsluttede vi turen på Statoil tanken ved motorvejen. Til til kaffe, is og snak om dagens tur. Det var en af de bedste turer i år. Tak for turen drenge.


Vi ses næste gang.
Kristoffer


GPS-log over turen...