Sydvest raid 07.08.2013


Mogens fik i opgave at tage nogle billeder og skrive et par ord om turen. Her kommer Mogens rapport:

Ifølge DMI skulle det holde tørt hele aftenen, men mens vi stod på tanken i Ballerup så det lidt mørkt ud, nogle var utålmodige for at komme af sted mens det var tørt. Nå hvem var mødt frem til dagens tur?

Der var: Klaus på en hvid Street Tripple -08, Annette på en sort Suzuki Savage 650 -91, Carsten på en rød/blå Yamaha XJ900 -83, Søren på en blå Honda CBX -84, Niels på en sort Bonneville -10, Jan på en blå TT600 -02, Peter på en sølv America -06, Mads-Peter på en grøn/sølv Bonneville -01, Karl på en hvid/blå Norton Commando 750, Casper på en sort Bonneville -05, Kasper på en sort Bonneville og mig selv på en Bonneville Black -08, alt i alt 12 motorcykler.

Efter megen hyggesnak begav vi os ud på dagens tur, ad små veje kørte vi fra Ballerup til Ledøje, Risby og Taastrup, fra Taastrup kørte vi gennem Torslunde, Reerslev, Tune, Snoldelev og Havdrup. Efter Havdrup drejede vi mod Viby Sj. Fra Viby kørte vi gennem Øm, Lejre, Kornerup, Kattinge og gennem Boserup skov inden vi kom frem til Vikinge grillen lige før Roskilde havn, Carsten siger at det er Roskildes ”værste” grill (Carsten bor i Roskilde), men den har den fordel at der ikke er ”kilometerlange” køer.

Efter at have fået stillet den værste sult og tørst, samt diskuteret diverse forbedringer/ombygninger m. m. af især Bonneviller, kørte vi videre ad de kendte småveje til Ballerup.

Turen gik op langs Roskilde fjord det første stykke, derefter drejede vi af og kørte gennem Store Valby, Ågerup, Hvedstrup, Herringløse, Hove og Smørumovre tilbage til tanken i Ballerup, på det sidste stykke af Frederikssundsvejen til tanken gav alle fuld gas, Jan var imponeret over at Karls ”gamle” Norton præstationer.


Tak for turen, vi ses næste gang.
Mogens


GPS-log over turen...