Arresø raid 21.08.2013


Her kommer Mogens rapport fra turen:

Da jeg, i god tid ankom til tanken i Ballerup, var der ikke mødt nogen deltagere, men snart begyndte de første at dukke op. Hvem kom så? Jo der var: Gert på en sort Tiger 800 -13, Søren på en blå Honda CBX 550 -84, Klaus på en hvid Street Triple -08, Steen på en blå Thruxton -06, Jan på en blå TT600 -02, Peter på en sølv America -06 og Rolf på en lysegrøn Tiger 800 -12, Rolf er ny deltager på vores ture, velkommen Rolf!

Derefter kom: Birgit og John på en rød/sølv Bonneville -01, Annette på en sort Suzuki Savage 650 -91, Carsten på en rød Yamaha XJ900 -83, Niels på en sort Bonneville -10, Casper på en sort Bonneville -05, Karl på en gul Daytona 955 -98 og så mig på en sort Bonneville -08.

Efter en del dæk spark og snak startede vi turen. Den gik som sædvanlig ad små veje fra Ballerup over Værløse, Ganløse, Slangerup, Frederiksværk til grillen i Asserbo plantage.

Da alle havde fået stillet den værste sult og tørst fortsatte vi efter en lille times tid vores tur. Turen gik til Ramløse hvor vi drejede ned langs Arresø, videre gennem Annisse til Nejede, hvor nordpå mod Alsønderup. Vi fortsatte gennem Kagerup og Gribskov mod Hillerød. Efter en kort tur på Isterødvejen drejede vi af mod Karlebo, Avderød og Kokkedal. Efter Kokkedal drejede vi af og kørte mod Grønnegade og endte på Q8 tanken ved Isterødvejens begyndelse.

Her fik vi en fortjent kop kaffe ovenpå dagens pragtfulde tur, vejret var perfekt til kørsel på motorcykel, hverken for varmt eller for koldt, mest vigtigt var det dog at det også var tørt.

Efter mere dæk spark og snak, begav deltagerne sig hjem hver for sig.


Tak for turen og vi ses næste gang
Mogens


GPS-log over turen...