SydVest raid 21.09.2013


Her kommer Mogens rapport fra turen:

Årets sidste planlagte tur var vores Syd-Vest-Raid, DMI havde lovet tørt men med enkelte skyer. Inden jeg skulle køre ud til Ballerup, skulle jeg lige først have fyldt tanken, da jeg kører ud fra tanken kan jeg foran mig se en Triumph jakke på en MC, det var John på sin rød/sølv Bonneville -01, der var på vej til mødestedet i Ballerup.

Hvem ville ellers deltage på turen, jo der var: Tom på en rød Legend -00. Tom havde taget 2 venner med, det var Frans på en sort Suzuki Intruder -05 og Finn på en rød/sort Suzuki Marauder -00. Frans havde deltaget en enkelt gang før, mens Finn er ny på vores ture, velkommen Finn. Så dukkede den ene gamle kending op efter de andre, det var: Karl på en blå/hvid Norton Commando 750 -70, Steen på en blå Thruxton -06, Gert på en sort Tiger 800 -13, Klaus på en hvid Street Triple -08, Søren på en lyseblå Honda CBX 550 -84, Jan på en blå TT600 -02 og mig selv på en sort Bonneville -08.

Efter en del hyggesnak og dækspark begav vi os ud på sæsonens sidste tur, den gik ad småveje fra Ballerup til Ledøje, Risby, Taastrup videre til Tune, Snoldelev, Havdrup. Fra Havdrup kørte vi til Viby Sj., Øm, Lejre, Kornerup og gennem Boserup skov til Roskilde.

I Roskilde plejer vi at gøre holdt ved Vikingegrillen, da der normalt ikke er lange køer som ved grillen på havnen, men i dag var Vikingegrillen ikke åben, vi var tilsyneladende kommet før de åbnede, så vi kørte ned til havnen, hvor vi fik os et velfortjent hvil, samt noget at spise og drikke.

Efter at have stillet den værste sult og tørst, besluttede vi os for at tage en ”baglæns” Roskilde Fjord Raid, i stedet for at køre til Ballerup ad de små veje. Vi kørte derfor tilbage til Boserup Skov og Kornerup, hvor vi drejede af til Gevinge, derfra fortsatte vi nordpå langs Roskilde Fjord til Sæby, Gershøj, Skibby over Selsø til Sønderby, Østby og Skuldelev. Derefter fortsatte vi over broen til Frederikssund.

Da vi var kommet over broen kørte vi ind på grillen ved broen for at holde en kaffepause inden vi fortsatte turen.

Efter kaffepausen fortsatte vi ad småveje til Ballerup. Turen gik over Sundbylille, Jørlunde, Slagslunde, Ganløse og Værløse til Ballerup.

Vi ankom til tanken efter ca. 4 timer og 150 kilometers kørsel. Årets sidste tur var pragtfuld og vejret var perfekt.

Tak for denne gang vi ses til filmaften i November.
Mogens


GPS-log over turen...