Strandvejen 4 april 2017


Efter en lang og mild vinter så har vi et langt og koldt forår. Til årets første tur fik vi en dejlig solig dag, trods at den var lidt kold. Jeg hade på nær glemt turen, men John huskede mig lige på "Skal du ikke ud på tur i afte?". Nå ja, det hade jeg glemt, heldigt jeg fandt ud af det i tid så jeg lige kunne finde frem min mc og komme ud at køre.

Jeg kørte ind til mødestedet ved parken, og her kunne jeg se hvem der ville med ud på tur i dag. Der var Søren på den blå Honda CBX550 -84, Klaus på den hvide Street Triple -08, Jan på den sorte Rocket III -14, Hardy på den sorte Speedmaster -07, og mig selv på den hjemmebyggede Street Triple -08.

Kl 18 startede vi turen fra Parken og nordpå langs strandvejen. Solen skinnede og det var dejligt at trille afsted på årets første tur. Der var lidt koldt så det var heldigt at vi hade husket varmt tøj. Aftensolen lyste op og gav turen et godt lys. Alt såg bare godt ud fra motorcykelsadeln.

Fremme i Helsingør tog vi en lille pause på grillen. Her fik vi lidt mad og varme plus lidt snak.

På hjemvejen blev vi enige at fra strandvejen dreje af ved Hørsholm, køde ind i landet forbi motorvejen, og en lille snoet vej til Birkerød og så sydpå igen tilbage til København på Kongevejen.

Det var dejligt at mærke at man vågnede til på motorcyklen og nød forbindelsen mellem mand og maskine. Det var en god start-op tur. Så er vi klare til sæsonen.

Tak for i dag. Vi ses næste gang.
Kristoffer