Gilleleje raid 8 maj 2017


Vejrudsigten hade lovet regn til tirsdag hvor turen oprideligt var planlagt, derfor flyttede vi turen til mandag hvor der sku blive tørt. (Det er en god ide at checke hjemsiden de sidste par dage op til turen for mulige ændinger.)

Nå, det ville blive spændende at se hver der hade opdaget at turen var flytted. Jeg kørte ud til mødestedet på tankstationen ved motorvejen ved Hørsholm og Isterødvejen <19>. Her kunne jeg se Mogens på den sorte Bonneville -08, Søren på den blå CBX 550 -84 og Jan på den blå TT600 -02. Så var det mig på den hjemmelavede Street Triple -08.

Vejret var godt nok tørt og solrigt, men der var en kold vind nordfra og det var ikke særligt varmt. Men der sku være en hyggelig tur på de små veje alligevel. Vi tog afsted nordpå Isterødvejen og drejede af ved første rondel og ind på Stumpedyssevej og gennem Slutterup og Tokkekøb Hegn. En god start på turen.

Og så videre ind på Kirkeltevej og gennem Ny Hammersholdt videre mod Hillerød.

Fra Hillerød tog vi Helsingevej forbi Gadevang og mod Græsted på norgle fine små veje nordpå.

Fremme i Gilleleje lavede i pause på havnen. De lokale syntes det var en kold dag med kold vind, så der var ikke et øje på havnen. Grillen og fiskegrillen var ved at lukke men vi lykkedes lige få lidt mad som de sidste for den her dag.

Efter lidt spise og hyggesnak så fortsatte vi med turens anden del. Den gig sydpå og østpå forbi Munkerup, hvor vi drejede sydpå lige før Dronningmølle ned mod Esrum. Her fandt vi vejen ned langs Esrum Sø's østside. Meget flot tur.

Så ned mod Fredensborg og videre sydpå Hørsholm, hvor vi afsluttede turen igen på tankstationen ved Isterødvejen. Her kunne vi få varm kaffe indendøs i varmen og snakke lidt om turen, mc og hvad ellers der kom til overfladen.

Tak for turen og for dejligt selskab.

Vi ses næste gang.
Kristoffer