Strandvej raid 09.04.2018


Efter en meget lang vinter-forår med snekaos i Påsken ugen før så blev der alligevel 17-18 grader varmt mandagen hvor vi hade planlagt årets første tur. Nogle af gutterne troede ikke at det sku blive varmt nok, snakkede om salt på vejene og alle mulige undskyldninger. Men når jeg såg solen og mærkede de 17-18 grader så hade jeg absolut lyst at støve af motorcyklen, lade op batteriet, fylde op tanken og køre til mødespladsen for årets første tur.

Ok, hvem var dukket op til årets første tur? Der var Jan på en sort Rocket III -14, Tommy på en blå Tiger 800 -13, Henrik på en blå Bonneville T100 -02, Niels Jørgen på en sort Bonneville T100 -05, Morten på en America -04, Thomas på en sort Street Twin -16, Emil på en sølv Street Twin -16, og til slut mig selv på den grå-orange Street Triple KM Special -08.

Kl 18 startede vi turen ved at køre Jagtvej over til Strandvejen, og videre nordpå derfra forbi Hellerup, Charlottenlund og Skodsborg.

Turen gik vider forbi Vedbæk, Nivå og Humlbæk.

I Helsingør lavede vi et stop ved grillen udenfor togstationen. Her kunne vi få burgere, fritter og kaffe, efter hvad man nu hade brug for. Og en masse godt snak til at starte op sæsonen på.

Efter meget hyggesnak og ange smil, så var der tid at køre hjemad. Vi valgte at tage Strandvejen sydpå. Bedre end den kedelige motorvejen. Vi hade alligevel ingen stress i det fine aftenvejr.

Tak for turen, og vi ses næste gang.
Kristoffer