Arresø rundt raid 29.05.2018


Det fantastiske vejr de sidste uger fortsatte også i dag. Der mødte frem flere deltagere:

To på den røde Thunderbird -99, Jan på den sorte Rockat III -14, Emil på den sorte Street Twin -16, Peter på den sølv America -06, Hardy på den sorte Speedmaster -04 med dobbelte customlys foran, Morten på den sorte America -04 med højt styr, Mads-Peder på den grønne Bonneville -01, Ib på den sorte Daytona 955 -04, Klaus på den hvide Street Triple -08, Mogens stifinder med den røde hjelm på den sorte Bonneville, Peter og Mads på den sorte Speedmster -08, Søren på den blå BMW K100 -84, Henrik på den blå-sølv Bonneville T100 -02, og til slut mig selv på den grå-orange Street Triple KM Special -08.

Kl 18:30 så started vi turen hvor vi kørte fra tanken mod Værløse og drejede nordpå mod Kirke Værløse.

Efter Ganløse startede de rigtig fine landeveje med gode sving som ku nydes i det varme vejr.

Efter mange fine veje så kom vi frem til Frederiksværk og Vinderød hvor vi stoppede på de lokale grill for lidt spisepause hvor vi ku snakke og nyde det gode vejr.

Efter spisepause så forsatte vi turen først nordpå og østpå til Ramløse hvor vi drejede sydpå og ned langs Arresøs østside.

Videre sydpå forbi Kegerup, Gadevang og ned til Kirkelte på vej sydpå.

Vi afsluttede turen lige før Hørsholm, ved tanken på Isterødvejen. Her fik vi snakket om dages tur, vejret og sparte dæk.

Alle var meget glade og tilfredse med turen og med vejret. Det var en rigtig god dag i dag.

Tak for turen, vi ses næste gang.
Kristoffer