Lynæs raid 12.06.2018


Sku det gode vejr ende? DMI truede med lidt regnbyger. Men, jeg hade lavet regndansen jeg huskede fra min medicinmand i Kwa-Zulu-Natal i Sydafrika, så jeg mente at det nok sku blive godt.

Jeg ankom til mødestedet på tanken i Ballerup og fik mistænksomme blikke fra dem der var mødt op. Hvad med vejret? Det er kun et par dråber, mener jeg, og det bliver bedre indenfor en time. Ok, vi får se.

Men hvem var mødt op i dag? Der var Tom på den røde Thunderbird Legend fra -98, Emil på en sort Street Twin -16, Klaus på en hvid Street Triple -08, Henrik på en sort HD Night Train -06, Niels Jørgen på en sort-hvid Bonneville T100 -05, Mogens på en sort Bonneville -08, og mig selv på en grå-orange Street Triple KM-special -08.

Ok, hvem tør komme med på turen og tror på at vejret bliver godt? Ja, næsten alle. Vi tager afsted kl 18:30 fra tanken mod Værløse hvor vi drejer nordpå mod Ganløse. Der er stadig et par dryp i luften.

Omkring Slagslunde var der allerede tørt i luften, dog stadig overskyet.

Omkring Frederikssund så brød solen frem bagved skyerne og begyndte at følge os.

Vi stoppede på havnen i Kulhuse for at vente ind den lille færge over til Sølager, og mens vi ventede så kunne vi nyde solen som hade brændt alle skyer væk og der var fuld skrue for sommersolen igen.

Vi kørte af færgen, forbi Lynæs og til Kulhuse hvor vi fandt grillen for en spise- og snakkepause. Det blev en god MC aften alligevel.

Efter spisepausen så kørte vi videre forbi Asserbo og Ramløse, ned langs Arresøs østside og videre på små snoede veje mod Hørsholm.

Vi sluttede turen på tanken ved Hørsholm hvor vi kunne få lidt kaffe og mere snak. Det blev en god MC-tur i aften.

Tak for turen, vi ses næste gang.
Kristoffer