Roskilde Fjord raid 24.07.2018


Lidt billeder og en meget kort rapport fra turen.

Hvem var med den her dag? Det var Mogens på den sorte Bonneville -08, Søren på den blå CB550 -77, Hardy på den sorte Speedmaster -07, Poul på den sort-røde Commander 1700 -15, Niels på den rød-sorte America -14, Jan på den sorte Rocket III -14, Emil på den sorte Street twin -16, Niels-Jørgen på den sort-hvide Bonneville T100 -05, og mig selv på den grå-orange Street Triple KM-special -08.

Klokken 18:30 så startede vi turen ved at køre mod Værløse og så dreje nordpå og nogle fine småveje mod Frederikssund.

Ved frederikssund så køret vi broen over fjorden og drejede sydpå til flere fine småveje der ogse var markerede som en Margherita-rute.

Når vi kom helt til sydenden af Roskildefjorden og kørte på Hornsherredvej og i rundelen til Munkholmvej, så var Emil så uheldig at hans bagdæk samlede op en søm fra npgen håndværkerbil med resultat at hans bagdæk punkterede.

Dog var det så heldigt at han kunne mærke det og køre til siden. Også heldigt at det var en tankstation og en burger/is-kiosk 300 meter længere ned ad vejen i en nedførsbakke. Vi rullede derover for at overveje vad vi så sku lave.

Vi trængede alligevel til en drikke og spisepause. Og så fik vi ringet til John på MC-doktorn.dk som kunne hente metorcyklen og køre den hjem sammen med Emil.

Når Emil og hans motorcykel var send afsted i kassevogn så forsatte vi andre dagens tur i det gode vejr. Der blev til mange fine små veje forbi Roskilde og videre til Ballerup og turens afslutning samtidlig som det begyndte at blive mørkt.

I Ballerup fik vi en lille snakkepause før det var tid til at køre hjemad.

Tak for turen, vi ses næste gang.
Kristoffer