Syd-Vest raid 09.08.2018


Lidt billeder og kort rapport fra turen.

Så var vi kommet til august, ferien var overstået for en del af os, vejret var stadig varm og godt, og vi sku ud køre en tur med dregene.

Efter at have kørt over Øresundsbroen nogle gange i juli i det gode vejr på Street Triplen uden nogen vindafviser, så var jeg blevet træt af fartvinden på motorvejen og mangel på bagageplads. Som en hurtig mellemløsning så hade jeg monteret en ekstra skærm og tasker på Street Triplen. Det fungerer faktisk ok. Dog med mere turbulence rundt hjelmen end hvis man kører på en Daytona eller Sprint. Men godt nok for nogle turer over broen.

Nu var jag klar til dagens tur, og kørte afsted til mødespladsen på tanken i Ballerup. Jeg var nysgerrig på at se hvem der mødte op til den første tur efter ferien.

Jeg kunne se Mogens på den sorte Bonneville -08, Klaus på den hvide Street Triple -08, Emil på den sorte Street Twin -16, Per en en flot ny sølv/rød Bonneville 1200 -18, Søren på en blå BMW K100 -88, Bo og Sofia på en sort America -04, Poul på en rød Thunderbird Commander 1700 -15, Peter på en sølv America -05, Ove der var kommet på en gammel fin rød Thunderbird fra 1955 med fåreskinspels og det hele, og mig selv på den grå-orange Street Triple KM-special -08.

Vi hade skifte turen ud til en Syd-Vest tur, og efter at have hilst på hinanden og snakket lidt så tog vi afsted på turen lidt over halv syv (om aftenen) i retning sydpå forbi Tåstrup og Greve.

Vi kørte omkring Viby og nordpå fori Lejre på vores vej mod Roskilde.

I Roskilde stadsede vi ved grillen for at få en pause med spise og drikke plus lidt hyggesnak. Det var en torsdag så der var godt gang i alle mulige motorcykler og andet køretøj til havnetreffen.

Efter af have får noget at spise og en del snak så sku vi virede på vores tur. De bedste veje ventede stadig. Men Ove var nødt at køre direkte hjemad fordi hans Thunderbird far 1955 ikke hade noget lys der virker. Vi sagde farvel og tak for selskab, og tog videre på den afsluttende del af turen tilbage til Ballerup gennem Store Valby, Østrup og Smørum.

Tilbage på tanken i Ballerup gjorde vi halt og fik snakket lidt om dagens tur, sommerens gode vejr, og alt der i mellem.

Tak for turen, vi ses næste gang.
Kristoffer