Nordsjælland raid 22.08.2018


Det var sidst i august og igen en dag med dejligt vejr til vores tur. Deltagerne i dag var Søren på den blå BMW K100 -88, Tom på en rød Triumph Legend -98, Poul på en rød/sort Thunderbird Commander 1700 -15, Henrik på en sort Bonneville -08, Emil og Sofia på en sort Street Twin -16, Jan på en sort Rocket III -14, Carsten på en rød Yamaha XJ900 -83, og mig selv på den grå-orange Street Triple KM-special -08. Mogens ku ikke deltage i dag. Han hade fået en knæoperation og skal bruge lidt tid til genoptræning før han er frisk igen.

Vi snakkede om hvor vi sku lægge turen i dag. Jeg hade skrevet Roskilde Fjord af ren rutine i kalenderen, men det hade vi kørt for nylig. Så vi sku tage en anden tur. Vi blev enige om at vi prøvede køre op til Kulhuse og se om færgen stadig var aktiv. Så kunne vi tage pause i Lynæs og fortsætte op rundt Arresø. Og hvis færgen ikke var aktiv længere så ville vi finde en alternativ afslutning.

Så lidt efter kl 18:30 startede vi turen nordpå gennem Værløse hvor vi drejede mod nord-vest og tog de gode småveje forbi Kirke Værløse og Ganløse.

Forbi Slaglunde og videre nordpå flere gode småveje.

Videre mode Frederiksværk, over broen og nordpå forbi Jægerspris mod havnen i Kulhuse.

Fremme i Kulhuse så chekkede vi færgen, men den hade allerede slutte at sejle en time tidligere. Men vejert var dejligt og vi hade haft en god tur. Vi tog os tid til en lille strække-på-benen-pause.

Efter en kort pause kørte vi tilbage til broen ved Frederiksværk og grillen til en rigtig spisepause.

Efter en god spisepause med snak og hygge så delte vi gruppen. Nogle af os som sku sydpå ville køre østpå mod Hillerød og så sydpå Kongevejen mod Holte for en sidste del af dagens tur og en kaffepause. De andre der boede i andre retninger sagde tak for turen, og kørte en kortere vej hjem.

Sydpå Kongevejen omkring Holte fandt vi en tankstation hvor vi kunne holde an kaffepause.

Vi snakkede om dagens tur, godt selskab og den gode sommer samtidlig som vi fik kaffe eller en is. Det hade vaæret en fin og alternativ tur i aften.

Tak for turen, vi ses næste gang.
Kristoffer