Bakkens åbning 12.04.2019


Det blev fredag den 12 april og vi sku med til Bakkens åbning. Vejrguderne hade tændt for lyset og der var godt med sol, men de hade glemt at tænde for varmen. Det var omtrent 6 grader varmt, lige som hjemme i køleskabet.

Jeg hade fået på mig en ekstra fleecetrøje og kørte over til Nørrebrigade lidt over kl 17. Jeg var lidt sen på det ku jeg se. Der var allerede fyldt op med motorcykler de første 1000-1500 meter af Nørrebrogade, så jeg fik finde en snedig genvej til stedet hvor vi plejer at mødes, tæt på starten af køen.

Jeg ku se at mange var tidlig på det så vores venner var spredt ud hist og her i køen på Nørrebrogade.

Det var hyggeligt at gå op og ned langs gaden og kikke på al verdens motorcykler, og hilse på dem man kendte rundt omkring. De halvanden til to timer før start var meget hyggelige, om end lidt kolde. Heldigvis kunne man varme sig med kaffe nogen steder, og med varm pølse andre steder. Plus en masse smil og snak med dem man kendte.

Klokken 19 så startede alle motorcykler. Der var en masse røg og en masse støj, så ku man høre at sæsonen var startet. Lidt over kl 19 kørte endeligen politimotorcyklerne afsted med hele kortegen af motorcykler efter sig.

Der var mange tilskuere der hade stillet sig langs vejen og kikkede på motorcykler og vinkede. Nogle hade bord, stole, varm kaffe og varmt tøj med sig. De gav allesammen smil og vink med på vejen.

Vi ses næste gang.
Kristoffer