Strandvejen raid 17.04.2019


Der er en kold start på året, men vi ramte en af de lune dage til årets første tur. Faktisk kan jeg ikke huske at vi har haft en sådan lun tur på Strandvejen før.

Jeg hade heldigvis checket min motorcykel ugen før og opdaget at batteriet var dårligt, også efter en opladning. Så jeg hade bestil og nået at montere et nyt batteri før turen. Dejligt. Nu tog jeg afsted til mødespladsen inde ved Fælledparken, og var spændt på hvem der kom til turen den her dag.

Jeg kunne se Mogens på den sorte Bonneville -09, Søren på den blå BMW K100 -83, Niels-Jørgen på en sort-hvid Bonneville T100 -05, Henrik på en blå-hvid Bonneville T100 -02, Emil på en sort Street Twin -16, Steen på en blå Thruxton -06, Carsten på en rød XJ900 -83, Jan på en sort Rocket III -14, Niels på en sort Bonneville -10, og mig selv på den hjemmebyggede grå-orange Street Triple -08.

Det var dejligt at hilse motorcykelgutterne igen efter en lang vinter, snakke og hygge lidt i det dejlige vejr med sol og varme. Omkring klokken seks så var det tid til afgang.

Vi navigerede ud fra Fælledparken og over til Østerbrogade og nordpå gennem Hellerup og Charlottenlund og videre nordpå.

Videre forbi Taarbæk, Skodsborg og Vedbæak. Lige nord for Kokkedal så gik vejen lige ved vandet uden en masse huse og med fri udsigt over havet. Flot tur i det forbavsende gode vejr.

Ved Espergærde går Standvejen igen meget tæt på vandet og gennem en hyggelig og lidt gammeldags by.

Framme i Helsingør så standsede vi ved grillen ved busstationen. Her kunne vi få noget at spise og lidt mere snak om det ene og det andet.

Efter lidt mad så besluttede vi os at forlænge turen. Det blev til en tur forbi Fredensborg, Grønholt, Kirkelte og Avderød.

Vi sluttede turen på tankstationen ved Hørsholm og lidt kaffe.

Tak for turen, vi ses næste gang.
Kristoffer