Heldagstur til Sverige 06.06.2019


Jeg hade ikke regnet med at skolen jeg arbejder på skulle skemalægge afvikling af eksamen lige den dag der var heldagstur i Sverige. Da jeg ikke kunne deltage så bled det Mogens opgave at tage over til Sverige for at køre med våres Skånske søsterklub planlagte tur på den svenske nationaldag.

Her kommer Mogens beretning:

Jeg var meget spændt på om der kom andre end mig til turen, det var jo en almindelig arbejdsdag i Danmark. Men da jeg kørte op ad rampen fra motorvejen til Cirkle K tanken i Kastrup kom Jan på sin Rocket III op på siden af mig. Da vi nåede frem til tanken så jeg at Niels allerede var der på sin sorte Bonneville, med sig havde han taget sin ven Torben på en BMW K1300.

Da der ikke dukkede flere op kørte vi over broen til Sverige, derefter kørte vi til Eslöv for at mødes med Hinkley Skånes medlemmer.

Efter en kort briefing af turlederen begav vi os på de skånske veje, turen der var lagt var fantastisk, masser af sving. Man behøver ikke tage til Hartzen for at køre i sving efter sving til man segner. Det var heldigt at der kom et lige stykke vej en gang i mellem så man ikke blev helt rundtosset. Fantastike veje de har derover. Efter ca. 2 – 2,5 times kørsel (ca. 110 km) ankom vi til Vitsjö hvor vi holdt frokost pause.

Efter frokostpausen kørte vi til nærmeste benzintank for at tanke.

Derefter fortsatte vi af flere småveje med masser af sving, tilbage til Eslöv, hvor vi tog afsked med vores svenske venner og kørte tilbage til Danmark.

Hilsen,
Mogens.


Her er GPS-log over turen:

(Kan du ikke se en GPS-log forneden, så prøv en anden browser som f.eks: Firefox.)