Aftentur 12.06.2019


Jeg kunne ikke deltage i aften p.g.a. andet møde, men Mogens kunne styre ture så vi var fri til at bytte dag. Her er Mogens tekst og billeder:

Da jeg kom til tanken i Ballerup var der allerede mødt 2 op til dagens tur, det var Søren på en blå BMW K100 -84 og Klaus på en hvid Street Triple -08. Da vi havde ventet lidt kom Mads-Peter på en sølv/grøn Bonneville -01, Mads-Peter havde taget sin datter Klara med på dagens tur. Til sidst kom Hardy på en sort Speedmaster -07. Selv kørte jeg på min Bonneville Black -08.

Kristoffer havde ringet til mig om eftermiddagen for fortælle at der udsigt til kraftigt regn senere på aftenen. Så jeg besluttede mig til køre en lidt kortere tur end der var planlagt.

Vi kørte fra Ballerup til Værløse og drejede af mod Ganløse og over Slagslunde til Slangerup. Fra Slangerup fortsatte vi til Gørløse, Uvelse og Nørre Herlev, vi fortsatte til Hillerød og gjorde stop ved Skovgrillen for at få stillet den værste sult.

Efter at vi havde spist kørte vi videre og to Isterødvejen et lille stykke. Derefter drejede vi af og kørte ad små veje over Karlebo, Avderød og til Hørsholm. Her standsede vi på Q8 Tanken for at sige tak for denne gang.


Hilsen,
Mogens.


Her er lige GPS-log over routen:

(Kan du ikke se en GPS-log forneden, så prøv en anden browser som f.eks: Firefox.)