Gilleleje raid 26.06.2019


Den her onsdag var det meget sol og sommervarme med 28-30 grader midt på dagen. Det er lige før man ikke gider køre motorcykel i det varme vejr! Uha. Men heldigvis begyndte det at komme skyer omkring kl 17 og lidt vind. Så blev det straks mere tåleligt. Jeg startede motorcyklen op og tog afsted til mødespladsen for dagens tur, tankstationen ved Helsingørmotorvejen og Isterødvejen.

Jeg ankom i god tid så der var tid at hilse og snakke med dem der kom for at deltage i dagens tur. Der var Mogens på den sorte Bonneville -08, Steen på den blå Thruxton -06, Henrik på den blå-hvide Bonneville T100 -02, Niels Jørgen på en sort-hvid Bonneville T100 -05, og mig selv på den grå Street Triple -08.

Vi startede turen omkring klokken halv syv, hvor myldertrafikken var overstået så at vi hade fri bane til at nyde de mindre veje på Nordsjælland. Dagens tur var i retning mod Gilleleje, og vi startede med at køre et kort stykke op ad Isterødvejen og til venster i rundkørseln ind på Sjælmarksvej og direkte højre på Slutterup. Og her startede de dejlige og snoede veje til dagens tur.


Gennem skoven, ind på vej <201>, og til venstre ind på Kirkeltevej og nordpå gennem Ny Hammersholt. Henrik sku vise sig lidt til fotografen, og så var man nødt at tage et billede ikke?

Og så videre rundt om Hillerød og nordpå Helsingevej mod Kagerup. Lige efter Kagerup drejede vi til højre mod Mårum.

Her sluttede turen for mig del. Efter jeg tog de sidste billeder, så startede jeg motorcyklen og sku fange køregruppen igen. Her knækker min kæde i det tredje gear. Knækker bogstaveligt. Jeg er ret heldig at den ikke blokerer baghjulet eller slår hål i motorblokken. Hurtigt ind med koblingen og rulle ind til siden af vejen.

Her står jeg så og kikker lidt på kæden. Det er en lænk der har sprunget kan jeg se. Jeg ringer Karl som siger han kan hente mig og min motorcykel om en halv time. Fedt, at have gode venner!

Efter 5-10 minutter så opdager køregruppen at jeg mangler og kommer tilbage for at søge efter mig. Jeg smiler og fortæller hvad der er sket, og siger at der er styr på situationen. Jeg synes at de bare skal fortsætte turen op til Gilleleje og nyde det.

Jeg ønsker dem en god tur og vinker dem afsted. Så venter jeg på Karl der kommer og henter mig ret hurtigt.

Dagen efter får jeg at vide at turen blev rigtig god, og der var god mad på havnen i Gilleleje.

Jeg må prøve at komme med på den næste tur...   med ny kæde.

Vi ses derude,
Kristoffer :-)