Arresø raid 14.08.2019


Så var der planlagt en aftentur. Vejrudsigten truede med regn, men efter analyse af udsigten så var der mest risiko for regn ved Roskilde plus mid og sydlige København. Så vi lavede bare turen om. Vi ville starte fra samme sted i Ballerup, men vill ændre turen til at gå nordpå. På den måse ville vi få en glimrende tur alligevel.

Der var bare den lille detalje at jeg hade knækket kæden på min gademotorcykel ved den sidste tur, og jeg sku bare lige montere den nye kæden. Efter arbejde men helst før selve turen. Det fik jeg så någet i sidste øjeblik, men så var der noget rod med nøgler og tøj, så jeg fik ringet Mogens og sie at jeg blev 20-30 minutter forsinket.

Jeg drejer ind på tanken i Ballerup og alle er klar til dagens tur. Jeg kan se Mogens på den sorte Bonneville -09, Søren på den blå BMW K100 -83, Ib på den sorte Daytona 955 -04, Henrik der hade stillen sin Bonneville i garaget og taget frem sin vintermotorcykel en sort Suzuki Bandit 600 -99 (lidt tidligt for vinter?), Steen på sin blå Thruxton 900 -06, Per på en fin sølv/rød Bonneville T120 -18, Niels-Jørgen på en sort/hvid Bonneville T100 -05, og mig selv på den grå/orange Street Triple -08 med ny fin kæde :-)

Vi tog afsted direkte i retning nordpå forbi Værløse, Kirke Værløse og Ganløse.

Videre nordpå forbi Slangerup og Ølsted.

I Frederiksværk tog vi en pause hvor vi kunne spise, drikke og snakke lidt i det gode vejr. Mon der var regn sydpå?

Efter pausen fortsatte vi turen op langs Arresø vestside op til Ramløse hvor vi drejede sydpå ned langs Arresøs østside og fortsatte videre i retning mod Kagerup, Gadevang, Grønholt og Hørsholm.

Vi sluttede turen på tanken udenfor Hørsholm hvor vi kunne få lidt kaffe og mere hyggesnak. Det blev til en rigtig god tur i godt vejr med mange fine veje og smil langs vejen.

Så blev der tid til at køre hjem igen.

Tak for turen, vi ses næste gang.
Kristoffer