Lynæs raid 10.06.2020


Så var der planlagt en tur til Lynæs. Desværre var jeg travlt optaget med andet og bad Mogens at håndtere turen plus nogle billeder. (Du kan se hvad jeg lavede i stedet, forneden efter turrapporten.)

Her er Mogens huskesedel med deltagerne. Der var 12 motorcykler og 13 deltagere.:

Ib på en sort/grå Triumph Speed triple -18, Klaus på en hvid Triumph Speed Triple -08, Henrik på en sort Triumph Thunderbird -95 og Henrik havde taget sin kæreste Tina. Henrik og Tina er nye deltegere. Velkommen.
Så var der Anders på en rød Yamaha MT-09 -16, Hardy på en grå Triumph Speed Twin -19, Søren på en blå Honda CBX 550 -84, Niels på en sort Triumph Bonneville -10, Torben på en mørkeblå BMW GT1300, Jan på en matsort Triumph Rocket 3 -14, Peter på en sølvgrå Triumph America -05, Michael på en grå Triumph Sprint 1050 -08, og Mogens på en Triumph Bonneville Black -07.

Turen gik nordpå fra Ballerup op til Frederikssund og vider nordpå til Sølager. Her blev det en tur med færgen.

Over i Lynæs blev det tid til spisepause.

Og turen afsluttedes på tanken ved Hørsholm og motorvejen.


Hvorfor var jeg så ikke med. Med alt det corona så var jeg lidt doven med at bygge en ny motorcykel til årets race sæson. Men pludselig så kan vi køre årets første race søndag 14 juni. Så fik jeg travlt. Efter 5 dage a 6 timer så var jeg stadig ikke klar. Så i stedet for at køre tur så fik jeg lige bruge aftentimers i garaget. Forneden nogle enkelte billeder fra dagene.

Løbet på søndag køres på Anderstorp, som er cirka 2 timer fra færgen i Helsingborg. Men det er ikke muligt at komme og se det da Svenskerne har forbudt publikum grundet coronasituationen.