Arresø raid 17.09.2020


Så kommer vi forbi midten af september og den sidste turen i kalenderen. Den sidste uge her det været sol med godt vejr, og det bled det den heer torsdag også. Jeg glædede mig til turen og tænkte at der nok sku dykke op nogle deltagere til den afsluttende tur med godt vejr.

Jeg kommer ind til mødestedet på tanken i god tid og de første smiler og undrer hvad der er sket. Vi snakker lidt, og modtager de andre deltagere der drysser ind lidt ad gangen.

Deltegerne til dagens tur er Finn på en rød/sølv Bonneville -01, Søren på en blå CBX550 -84, og Carsten på en Daytona 955 -04 som han opgraderet fra en CXJ900 firser. Carsten mener den nye D955 kører fantastiks godt. Tillykke!

Så kommer Ib på en Street Triple RS -18, Mogens på en sort Bonneville -07, Jan på en Rocket III -14, Lars på en hvid Explorer XRT 1200 -16, Klaus på en hvid Street Triple -08. Klaus, du ska altså passe godt på en sådan Exporer 1200 som Lars har, det er lige dig. Så kom også Per på en rød/sølv Bonneville T120 -18, Og den anden Per på en sølv America -06, Hardy på en sølv Speed Twin 1200 -19, Poul på en blå Scrambler 1200 -20, og Søren på en grøn Bonneville 750 -74 (det meste af den). Og så var det mig selv på min gamle Street triple KM special -08. Emil kom i sidste øjeblik på sin altid ombyggede sorte Thruxton R 1200 -17. Der blev altså til 15 deltagere til dagens tur-

Klokken 17:30 startede vi turen og kørte til Værløse hvor vi drejede nordpå og ud af byen.

Forbi Kirke Værløse, Ganløse og videre nordpå de små veje.

Forbi Slangerup og videre små veje i retning Ølsted.

Så et kort stykke på vej <211> op til rondelen ved vej <16> lidt før Frederiksværk. Her i rondelen plejer det være en god foto opportunity, dog var rondelen i skygge grunden den lavt stående sol fra forkert retning. Alligevel kan du se Finns Bonneville mangler lidt luft i baghjulet.

Knap 200 meter efter rondelen så opdagede Finn at der ikke var mere luft i baghjulet. Heldigvis ver det lige udenfor en tankstation, Netto og en grill kiosk. Så vi kunne holde en improviseret spisepause mens vi ventede på at vejhjælp kunne komme og hente Finn og hans motorcykel. Ejerne af grillen blev ret glade av det ekstra slag der var den næste halve time.

Efter at Finns motorcykel var blevet hentet, og vi fik spist, så fortsatte vi turen videre til Frederiksværk, hvor vi drejede skarpt i rondelen op mod Vinderød.

Turen fortsatte op nord om Arresø og Ramløse hvor vi drejede sydpå ned langs Arresøs østside. Solen begyndte langsomt at gå ned og det blev mulighed at tage lidt anderledes billeder.

Det sidste stykke af turen sydpå vej <19> forgik mere mørke på vej mod turens endestation på tanken hvor vej <19> slutter lige før motorvejen ved Hørsholm.

Det var blevet lidt koldt den sidste time, så det var dejligt at kunne få varm kaffe på tanken hvor vi afsluttede turen. Det vafr en rigtig fed tur i dag. Samtidlig var det sæsonens sidste planlagte tur i vore kalender. Vi får se om vi laver en tur ekstra hvis der bliver vildt godt vejr før efteråret kommer for alvor.

Tak for turen.
Kristoffer