Roskilde Fjord raid 04.10.2020


Sæsonen var ved at tage slut, men vi hade alligevel planlagt en tur i oktober i vores kalender, lørdag 4 oktober. Jeg hade næsten glemt den, men Hardy skrev til mig: "Hvad med turen på lørdag?"

Jeg kikkede i vejrusigten og så at der sku være regn om formiddagen frem til kl 11, mens vores tur var planlagt til kl 13. Ok, det går nok at vejene starter med at være lidt våde, men så vil det nok tørre op, plus en chance til lidt sol. Fint, vi kører tænker jeg, det ville ikke være nemmere at finde en anden god weekenddag i oktober. Så jeg beholdt turen i kalenderen, men var spændt på at se hvem der turde møde op trods våde veje ved frokosttid.

Det blev til fire deltagere, Mogens på sin sorte Bonneville -07, Finn på den fine sølv/rød Bonneville -11, Emil på den sorte Thruxton R 1200 -17, og mig selv på den grå/orange Street Triple KM-special -08.

Vi startede turen kl 13, og vejene var stadig lidt våde efter regnet et par timer tidligere. Vi hade bsluttet at køre Roskilde turen baglængs, så vi startede at køre vestpå mod Smørum, Østrup og Gundsølille i retning Roskilde.


I Roskilde kørte vi ned på havnen og tog en forkostpause. Samtidlig fik vejene lidt mere tid til at tørre op.


Efter pausen fortsatte vi først vestpå forbi Sankt Hans hospital, Kattinge, Gevninge og rundt om sydspidsen af Roskilde Fjord og op nordpå langs fjorden.

Nu var vejene helt tørre, og der var tilmed sol og godt vejr på turen.

Framme i Frederikssund tog vi en pause på grillen ved broen. Synes vi trængte til lidt dessert efter frokosten i Roskilde.

Så fortsatte vi turen sydpå tilbage til Ballerup, hvor vi kunne afslutte en god tur med lidt kaffe på tanken.

Tak for turen.
Kristoffer