Nordsjælland raid 12.08.2021


Det var en skøn dag i august med sol, og vi sku køre tur. Jeg ankommer til mødestedet på tanken og ser hvem der vil med idag.

Der er mange, og der triller flere ind på tanken hele tiden. Der er Mogens på en sort Bonneville -07, Karsten på en hvid Tiger XRT -17, Henrik på en Thunderbird -85, Ib på en sort Street Triple RS 765 -19, Christopher på en hvid Tiger 800 XC -13, Finn på en blå Scrambler 1200 -19, Jan på en klassisk blå Triumph TR6 -70, Søren på en blå CBX 550 -84, Niels på en sort Bonneville -10, Emil på en sort Thruxton R 1200 -17, Michael på en sølv Tiger 900 GT -20, Peter på en sølv America -06, Hardy på en sølv Speed Twin -19, og mig selv på en Aprilia RS 660 -21 som jeg er ved at tilkøre en motor før den får lov at komme til løb i den svenske RS660 Cup.

Vi startede turen omkring kl halv seks og kørte mod Værløse hvor vi drejede nordpå.

Når vi kommet forbi Ganløse så startede de dejlige snoede veje, og den første foto opportunity.

Ved Jørlunde (en bid før Slangerup) drejede vi til venstre.

Lidt før Sundbylille (ved motocrossbanen) er der en god højresving og godt fotosted hvis der er aftensol fra vest som lyser godt op på cyklerne.

Næste gang jeg fik nogle brugbare billeder var efter Frederikssund i højresvingen ved Jægerspris Slot.

Så var vi fremme i Kulhuse hvor vi kunne tage den hyggelige færge over til Sølager og Lynæs.

I Hundested tog vi en spise og snakkepause. Vi hade stadig godt vejr, sol og smil. :-)

Efter spisepausen kørte vi videre op langs kysten ved Nødebohuse, Asserbo og Ramløse hvor vi drejede sydpå igen.

Lyset begyndte at aftage når vi kom forbi Karlebo lidt nordvest for Hørsholm, og det gav mulighed for at lege med lukketiden og lidt andre billeder.

Så sluttede vi turen på tanken hvor Isterødvejen møder Helsingørmotorvejen lidt før Hørsholm. Det hade været en fed tur, med godt vejr, og med godt selskab. Der var mange glade smil.

Tak for turen.
Kristoffer