Lynæs tur 08.06.2022


Vejret var samarbejdsvilligt. Der var regn dagen før men idag var der godt vejr. Jeg kører ind på tanken i Ballerup som er mødested for dagens tur. Her står allerede Mogens med sin sorte Bonneville -06, og Klaus med en rød Tiger 900 -21. Jeg selv er kommet på min gamle Street Triple KM-special fra -08.

Efter lidt så kommer Mikael på en blå Tiger 850 -22 og Per på en rød Tiger 900 -22. De er nye deltagere. Meget velkommen til dem. Så kommer Ib på sin sorte Street Triple -19, og Jens på en hvid/tangerine Bonneville T100 -06. Jens er også ny deltager. Meget velkommen! Til slut så kommer Johnny på en blå Trophy 1200 SE fra -14. Så er vi 8 cykler til dagens tur.

18:30 starter vi turen og kører fra Ballerup gennem Hareskoven til Værløse. Her drejer vi mod nordvest til Kirke Værløse, Ganløse og Slagslunde. Der er en god sving hvor solen står i den rigtige retning til at fange vores motorcykler...

Så kommer vi gennem Slagslunde og drejer til venstre mod Jørlunde.

Efter Jørlunde kommer vi igen forbi en god sving med solen i den rigtige retning. Det er lige udenfor Slangerup Motorcross Klub på Sundbylillevej.

Videre gennem Frederikssund og Jægerspris hvor der igen er en god sving...

Fra Jægerspris kører vi nordpå op til Kulhuse Havn hvor vi kan tage den gamle hyggelige færge over til Sølager.

Så kører vi ind i Lynæs.

I Hundested laver vi en pause hvor man kan få noget grillmad eller noget fra Netto, og lidt hyggesnak.

Efter pausen så kører vi ud fra Hundested nordpå i retning af Nødebohuse.

Vi kører forbi Melby og Asserbo, til Ramløse hvor vi drejer sydpå ned langs Arresø. Det er aften og højresvingen ligger i lang skygge fra en del træer så det er lidt mørkere lige her.


Vi kommer forbi Anisse, drejer venstre til Ammendrup, og til højre Høbjerg og Kagerup i retning mod Hillerød. Her drejer vi af, for at igen få mindre og snoede veje, genem Grønholt.


Vi slutter turen ved Isterød, på tanken ved rondelen ved Kbh-Helsningør-motorvejen.

Der er god aftensol, og vi smiler bredt efter dagens tur med godt vejr og godt selskab.


Tak for turen. Det var superhyggeligt.
Kristoffer