Roskilde Fjord tur 13.7.2022

Jeg har ferie og brugte dagen til at skifte katalysator og renovere bremsekaliber på datterns Citroen C3. Det drillede lidt og tog længere tid end jeg hade tænkt mig, så jeg gik glip af dagens tur. Blev færdig en hav time efter turen var startet. Nej, fande mig, nej! Hvis jeg skyndte mig at pakke sammen værktøj og bil, vaske hænder og finde MC-tøj, så kunne jeg måske fange turen halvvej ved pausen i Roskilde.

Så jeg ryddede op samlede mig sammen, fadt min kamera, og tog afsted til Roskilde. Der var jeg heldig at fange gruppen lige som de sku tage en spisepause. Så jeg fik også lidt mad.

Hvem er med i dag? Der er Bo på en sort/hvid Speedmaster -22, Hardy på en grå Speed Twin -19, Torben p en sort Speed Twin -20, Morten på en rød Tiger XCX -16, Jan på en sølv Tiger 1050 Sport -17, Per på en rød Tiger GT Pro -22, Søren på en Blå CBX 550 -84, Mogens på en sort Bonneville -07, Anders på en rød Tiger 900 -22, og mig selv på min gamle SPeed Triple KM-special -08.

Efter spisepause og hyggesnak så gik turen vider ud fra Roskilde nord over Frederiksborgvej.

Ved Store Valby drejede til højre mod Ågerup.

Så kørte vi gennem Hvedstrup, og deres klassiske hvide kirke.

Videre forbi Herringløse, Hovre, Smørrumovre, Smørrum Golfklub og til slut tilbage i Ballerup til den samme tank hvor vi startede turen.

Det var en fed tud i dag, og der var store smil bland deltagerne med hyggelit eftersnak.

Tak for turen, og tak for at jeg fik komme med på den sidste halvdel. :-D
Kristoffer