Stubbekøbing tur 18.5.2023

Min første klubtur i år. Jeg opdagede at mit batteri hade faldet sammen over vinteren, og ikke ens en booster kunne få liv i det. Jeg kunne have tjekket det før, men har måske en lidt lille minion-hjerne. Ok, jeg ringer til Karl hos Triumph City i Hørsholm, og tjekker om han gider låne ud sin egen Thruxton til mig i dag. Heldigt, det gider han. Ok, så kører jeg tur i dag på en dejlig sort Triumph Thuxton 900 fra -06 deromkring.

Der er Kristi Himmelfart i dag og ange tager i sommerhus osv, men vi hade planlagt en heldagstur. Der var kun fire der opdagede og tog sig tid til dagens tur.

Turen gik fra Køge ned til Stevns Klint og til Stubbekøbing. Alt på nogle dejlig små snoede veje. Når Sjælland tog slut ved Kalvehave så kørte vi over broen til Møn og kørte til Bogø, hvor vi kunne tage færgen over til Stubbekøbing. Over i Stubbekøbing tog vi pause pause på havnen og spiste lidt frokost. De har er ret god grill på havnen.

Efter frokost besøgte vi MC-museet. Der var mange fine motorcykler het fra omkring 1905 frem til omkring 1997. Meget at se, og der var en del nyheder i udstillingen.

Efter museet så kørte vi vestpå forbi Nørre Aslev og den gamle broen over Storstømmen tilbage til Sjælland og Vordingborg. Herfra nordpå nogle små veje og en pause ved Villa Gallina.

Efter pause så kørte vi videre forbi Gisselfeld Kloster og nordøstpå mod Køge og Strøby Egede. Her stoppede vi hos Søren til lidt forfriskninger og eftermiddagsmad fra den lokale pizzeria. Det blev en ret god heldagstur den her Kristi Himmelfart dag.

Tak for turen. Vi ses næste gang.
Kristoffer